Джордж ЛукасGeorge Lucas

Джордж Лукас / George Lucas
Повне ім'я: George Walton Lucas Jr.
Народився 14 травня 1944
Зріст: 170 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джорджа Лукаса

Індіана Джонс 5 (2023) ... сценарист (персонажи)
Кассіан Андор (2022) ... сценарист
Обі-Ван Кенобі (2022) ... сценарист
The Rangers of the New Republic (2022) ... сценарист
Книга Боби Фетта (2021) ... сценарист
Зоряні війни: Бракована партія (2021) ... сценарист (персонажи)
FilmToons Logic (2021) ... сценарист (в титрах не указан)
ЛЕГО Зоряні війни: Святковий спецвипуск (2020) ... сценарист
The Phantom Menace Special Edition (2020) ... сценарист
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) ... сценарист (персонажи)
Відео з участю Джорджа Лукаса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джорджа Лукаса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джорджа Лукаса

Написати коментар...
Написати коментар...