Педро ПаскальPedro Pascal

Педро Паскаль / Pedro Pascal
Народився 2 квітня 1975; Сантьяго, Чилі
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Педро Паскаля

Гладіатор 2 (2024) ... актор
Лялі їдуть далі (2023) ... актор
Останні з нас (2023) ... Joel Miller
Strange Way of Life (2023) ... Silva
У бульбашці (2022) ... Dieter Bravo
Нестерпний тягар величезного таланту (2022) ... Javi Gutierrez
Книга Боби Фетта (2021) ... The Mandalorian
Дзвінки (2021) ... Pedro
Ми можемо стати героями (2020) ... Marcus Moreno
Диво-жінка 1984 (2020) ... Maxwell Lord

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Педро Паскаля. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Педро Паскаля

Написати коментар...
Написати коментар...