Кріс Еванс та Дакота Джонсон зіграють закоханих у фільмі «Матеріалісти»

8 червня 2024,  14:31 | Новини фільмів

Нові світлини зі зйомок стрічки «Матеріалісти» режисерки Селін Сон представляють перший погляд на її закоханих героїв, яких грають Капітан Америка та Анастейша Стіл.

Романтичний фільм «Матеріалісти» покаже, як прибутковий бізнес однієї свахи ускладнюється тим, що вона опиняється у центрі токсичного любовного трикутника, який загрожує її клієнтам. Роль цієї професійної свахи виконає зірка франшизи «П'ятдесят відтінків сірого» Дакота Джонсон.

Одного з її бойфрендів втілить актор Кріс Еванс, він же Стів Роджерс, також відомий як Капітан Америка, у супергеройських блокбастерах Marvel.

Разом з Евансом та Джонсон у цій стрічці знімається Педро Паскаль, зірка серіалів «Мандалорець», «Гра престолів» та «Останні з нас».

Режисеркою та сценаристкою «Матеріалістів» виступає Селін Сон, яка зняла хітову драму «Минулі життя», що отримала дві номінації на «Оскар».

На початку року Джонсон також зіграла супергероїню з коміксів Marvel Мадам Павутину у супергеройському екшні від Sony Pictures, який, на жаль, провалився в прокаті та отримав розгромні відгуки від кінокритиків.

384 

Написати коментар

Тема:

Форум

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: