Вийшов перший трейлер серіалу «Асока», що буде спін-офом «Мандалорця»

7 квітня 2023,  18:08 | Новини серіалів

Розаріо Довсон підкорила глядачів у другому сезоні мегапопулярного серіалу «Мандалорець», а тепер вона вирушить у свою власну пригоду в серіалі «Асока».

«Асока» покаже наступні пригоди легендарної Асоки Тано у втіленні Розаріо Довсон, яка познайомилася з Діном Джаріном та малюком Ґроґу у п'ятій серії другого сезону «Мандалорця», що вийшла у 2020 році. Події її власного серіалу будуть розгортатися після падіння Імперії. У ньому «колишня лицарка-джедайка Асока Тано буде розслідувати загрозу, що з'явилася у вразливій галактиці», як повідомляє синопсис.

Також у серіалі повернеться колишній вчитель Асоки Енакін Скайвокер, він же Дарт Вейдер, якого знову зіграє актор Гейден Крістенсен.

Ви також могли бачити Асоку у серіалі «Книга Боби Фетта», який є ще одним спін-офом «Мандалорця». Тим часом «Мандалорець» вже повернувся з третім сезоном.

Точна дата прем'єри першого сезону «Асоки» поки тримається в секреті, проте тизер-трейлер і перший постер серіалу повідомляють, що вона відбудеться у серпні.

А перед цим, у липні, Довсон зіграє головну роль у сімейному фентезі «Маєток з привидами» від студії Disney, яке зібрало зірковий каст.

Дивіться також: таймлапс перетворення Розаріо Довсон на Асоку Тано.

4320 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: