«Асока»: дивіться офіційний трейлер наступного серіалу всесвіту «Зоряні війни»

13 липня 2023,  05:11 | Новини серіалів

Повноцінний трейлер науково-фантастичного серіалу «Асока» від Disney+, який є спін-офом «Мандалорця», повідомляє, що його прем'єра відбудеться 23 серпня.

Міні-серіал «Асока», де головну роль виконує актриса Розаріо Довсон, відправить нас у часи після падіння Імперії. Він покаже, як «колишня лицарка-джедайка Асока Тано буде розслідувати загрозу, що з'явилася у вразливій галактиці».

Сольні пригоди Асоки продюсують Джон Фавро, Дейв Філоні та Кетлін Кеннеді, які працюють над численними серіалами цього кіновсесвіту: «Мандалорець», «Обі-Ван Кенобі», «Книга Боби Фетта» та «Андор».

Разом з Довсон у спін-офі «Мандалорця» зіграють українка Іванна Сахно, Мері Елізабет Вінстед, Рей Стівенсон та Ларс Міккельсен. Також у серіалі з'явиться колишній наставник Асоки Енакін Скайвокер у втіленні Гейдена Крістенсена.

Минулого року Крістенсен повернувся в образі Енакіна/Дарта Вейдера у міні-серіалі «Обі-Ван Кенобі», де головну роль виконав Юен МакГрегор.

Разом з трейлером був представлений новий постер серіалу, де Асока позує зі своїм світловим мечем. А ви чекаєте новий серіал всесвіту «Зоряні війни»?

717 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: