Педро Паскаль зіграє у фільмах «The Uninvited» і «Freaky Tales»

3 березня 2023,  11:12 | Кастінг

Наступними кінопроєктами зірки хітових серіалів «Мандалорець» і «Останні з нас» Педро Паскаля стануть комедія «The Uninvited» та драма «Freaky Tales», про які ми зібрали перші подробиці.

Комедійна стрічка «The Uninvited» буде слідувати за незнайомцем, який зриває вечірку, даючи поштовх комедії помилок і викликаючи зміну порядку життя.

Сценаристкою та режисеркою цієї комедії виступає Надя Коннерс.

Компанію Паскалю у ній складуть Волтон ГоггінсМерзенна вісімка», «Людина-мураха та Оса»), Руфус СьюеллІлюзіоніст», «Турист») та зірка популярної франшизи «Сутінки» Елізабет Різер.

Минулого року Паскаля можна було побачити у комедійних стрічках «У бульбашці» та «Нестерпний тягар величезного таланту» з Ніколасом Кейджем.

Драматична картина «Freaky Tales» розповість чотири пов’язані між собою історії, дія яких відбувається в 1987 році в Окленді, штат Каліфорнія. Вони будуть про любов до музики, фільмів, людей, місць і спогадів за межами відомого нам всесвіту.

Режисерами цієї незвичайної драми будуть Анна Боден і Раян Флек, які зняли хітовий супергеройський блокбастер «Капітан Марвел».

Точної дати виходу у цих стрічок поки немає, проте вони обидві вже знаходяться на стадії постпродукції, тобто вже відзняті і монтуються. Тож чекаємо трейлери.

966 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: