Бенедикт Камбербетч і Клер Фой малюють на новому кадрі фільму про художника Луїса Вейна

7 грудня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий кадр біографічної драми «Луїс Вейн», який з'явився більш ніж через рік після виходу першого кадру, показує зірку серіалу «Шерлок» Бенедикта Камбербетча та зірку серіалу «Корона» Клер Фой в образах творчого подружжя Луїса та Емілі Вейнів.

Байопік з Камбербетч та Фой в головних ролях розповість про життя видатного британського художника Луїса Вейна (1860-1939) та його шлюб з Емілі Річардсон-Вейн, на якій він був одружений лише три роки, оскільки вона у розквіті сил померла від раку грудей. Але їхнє кохання та боротьба з хворобою надихнули Луїса створювати дивовижні картини.

Вейн малював переважно антропоморфні картини з кішками та кошенятами, а в пізні роки страждав від шизофренії, так що готуйтеся до того, що при перегляді даного фільму вам знадобляться носовички.

Компанію Камбербетч та Фой в цьому байопіку складуть актори Андреа Райзборо і Тобі Джонс. Його режисером виступає Вілл Шарп.

Фільм «Луїс Вейн» вийде в український прокат у 2021 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його трейлер і дізнатися його дату прем'єри.

Минулого тижня вийшов трейлер драматичного трилера «The Mauritanian», де Камбербетч знявся разом з Джоді Фостер і Шейлін Вудлі.

1249 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: