Котячі світи Луїса Вейна (2021)The Electrical Life of Louis Wain

Трейлер Котячі світи Луїса Вейна
100%
1
0%
0

Прем'єра в Україні 11 листопада 2021

Луїс Вейн — англійський художник початку XX століття, відомий своїми численними антропоморфними зображеннями котів, котів та кошенят. Тварин він почав малювати через бездомного кота на ім'я Пітер, якого вони з дружиною Емілі врятували на вулиці.

Жанри: біографія, драма, історія
Тривалість: 1 г. 51 хв.
Країна: Велика Британія
Світова прем'єра: 2 вересня 2021

Чи знаєте ви?

Бенедикт Камбербетч, Тайка Вайтіті, Софі Ді Мартіно та Тобі Джонс усі знімалися у фільмах кіновсесвіту Marvel: Камбербетч там грає Доктора Стренджа, Вайтіті — іншопланетянина Корга і за сумісництвом є режисером екшену «Тор: Рагнарок», Ді Мартіно втілює Сільвію, також відому як Леді Локі, а Джонс виконував роль вченого Арніма Золи.

Відео матеріали «Котячі світи Луїса Вейна»

Рецензія на фільм «Котячі світи Луїса Вейна»
У пошуках електричної краси

14 листопада 2021,  01:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі мало не з дитинства чули імена Леонардо Да Вінчі, Мікеланджело Буонарроті, Вінсента Ван Гога, Сальвадора Далі, Пабло Пікассо, Фріди Кало, але те саме навряд чи можна сказати про англійського художника Луїса Вейна, хоча головний предмет його картин набагато більш близький кожному з нас. Вейн малював чудові, яскраві, незвичайні, кумедні картини, головними героями яких виступали антропоморфні коти. На зламі 19 і 20 століть його чудові картинки дарували людям різного віку щиру радість, хоча життя самого Вейна складно назвати повним радістю чи щастям. І ось нарешті історія цього неординарного художника оживає перед широкою аудиторією в біографічній стрічці Вілла Шарпа «Котячі світи Луїса Вейна», де роль Вейна виконує напевно найталановитіший британський актор нашого часу, Бенедикт Камбербетч.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Котячі світи Луїса Вейна». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Котячі світи Луїса Вейна»

Написати коментар...
Написати коментар...

Котячі світи Луїса Вейна, фільм 2021
Українська прем'єра 11.11.2021
Жанри: біографія, драма, історія
Велика Британія