Брюс Вілліс і Томас Джейн борються з іншопланетянами в трейлері фантастики «Пролом»

13 листопада 2020,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки в 2020 році можливе будь-яке божевілля, то кінематографісти подумали і вирішили, що чому б знову не відправити зірку культової фантастики «Армагеддон» Брюса Вілліса в космос. Тільки тепер йому доведеться рятувати людство не від астероїда, а від іншопланетян-зомбі.

Сюжет науково-фантастичного бойовика «Пролом» («Breach») слідує за молодшим механіком, який скоро стане батьком. Разом зі своєю сім'єю та іншими вижившими він сідає на борт міжзоряного ковчега, що відправляється на Нову Землю, і, коли там починають відбуватися страшні речі, йому доведеться перехитрити зловісний план, метою якого є використання цього космічного корабля в якості зброї.

Роль цього механіка виконує актор Коуді Кірслі. Разом з ним відбиватися від кровожерливих зомбі у космосі будуть Брюс Вілліс і Томас Джейн, які дружно позують на постері зі зброєю, а також актриси Рейчел Ніколс і Кассандра Клементі.

Режисером цієї битви з іншопланетянами виступає Джон Суітц.

Дати української прем'єри у екшену «Пролом» поки немає, але його американська прем'єра очікується у грудні. Якщо, звичайно, її не перенесуть через COVID-19.

2547 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: