Брюс Вілліс і Френк Грілло проти іншопланетян в трейлері фільму «Космічний гріх»

5 лютого 2021,  13:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брюс Вілліс, який в минулому році вже бився з прибульцями у фільмі «Пролом», продовжує борознити космічні простори та захищати людство в новому науково-фантастичному екшені «Космічний гріх».

Відповідно до опису, фільм «Космічний гріх» покаже, як «сім солдатів-вигнанців завдають превентивного удару по нещодавно виявленій іншопланетній цивілізації в надії покласти край міжзоряній війні ще до її початку».

Напарником Вілліса в цій місії стане Френк Грілло, він же Брок Рамлоу з блокбастерів «Перший месник: Друга війна» та «Перший месник: Протистояння». Цього року його також можна буде побачити в кіно в науково-фантастичному бойовику «Boss Level: Фінальна гра», де разом з ним знялася ще одна легенда великого екрану Мел Гібсон.

Сценаристом і режисером «Космічного гріха» виступає Едвард Дрейк, який працював над фільмом «Пролом». Разом з ним сценарій писав Корі Лардж.

Світова прем'єра нового екшену з Віллісом у головній ролі очікується у березні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли він вийде в український прокат.

9794 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: