Дивимося трейлер фільму «Айван, єдиний і неповторний» від Disney

8 липня 2020,  20:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл озвучує чарівну горилу в першому трейлері сімейного фільму «Айван, єдиний і неповторний», яким сьогодні поділилася компанія Disney. Його основою стала книга-бестселер Кетерін Епплгейт.

Події пригодницької стрічки «Айван, єдиний і неповторний», над якою працює продюсер «Книги джунглів» та «Піратів Карибського моря» Брігем Тейлор, будуть слідувати за горилою на ім'я Айван, якого в дитинстві розлучили з його родиною. У нього залишилося мало спогадів про джунглі, де його зловили, але коли у звіринець прибуває маленька слониха Рубі, яку нещодавно розділили з її батьками, всередині Айвана щось прокидається, і горила починає піддавати сумніву своє нинішнє життя і замислюється над тим, де його місце в цьому світі.

Кращого друга Айвана, чоловіка на ім'я Мака, втілює актор Браян Кренстон, а також в озвучуванні намальованих на комп'ютері героїв-тварин взяли участь Анджеліна Джолі, Хелен Міррен і Денні ДеВіто.

У числі продюсерів проекту разом з Тейлор і Джолі знаходиться Еллісон Шермур, яка працювала над рімейком «Попелюшка» та фантастичними бойовиками «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» і «Соло. Зоряні війни: Історія».

Прем'єра стрічки «Айван, єдиний і неповторний» повинна була відбутися в кінотеатрах, але в зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 вона переїхала на стримінгову платформу Disney+, де новий фільм режисерки Теї Шеррок стане доступний до перегляду з 14 серпня.

1434 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: