Дивимося перший фрагмент фільму від Disney «Айван, єдиний і неповторний»

14 серпня 2020,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейний фільм від Disney «Айван, єдиний і неповторний» розповість про незвичайну горилу на ім'я Айван, який володіє винятковим талантом — вміє малювати, як розкриває його новий фрагмент.

Драма режисерки Теї Шеррок познайомить нас з горилою Айваном (Сем Роквелл), який був розлучений з родиною в ранньому дитинстві і вже давно забув, як виглядав його справжній дім, далеко в джунглях. Але все змінюється, коли новим мешканцем звіринця стає слоненя на ім'я Рубі (Бруклін Принс), яке змушує Айвана згадати про те, звідки він родом, і задуматися про те, де він може бути по-справжньому щасливим.

У першому фрагменті «Айвана» керівник звіринця Мак (Браян Кренстон) знаходить малюнки горили і думає, що їх намалювала його донька (Аріана Грінблатт), але дівчинка повідомляє, що їхнім автором є Айван. І тут Макові приходить в голову ідея на мільйон — використати талант горили в шоу.

Також в цій сімейній драмі про пошуки себе і свого дому можна буде почути голоси таких знаменитих акторів, як Анджеліна Джолі, Хелен Міррен і Денні ДеВіто. Вони озвучать інших тварин у звіринці Мака.

До світової пандемії COVID-19 прем'єра фільму «Айван, єдиний і неповторний» повинна була відбутися в кінотеатрах, але тепер вона переїхала на стримінгову платформу Disney+, де відбудеться вже за тиждень, 21 серпня.

2527 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: