Брайан КренстонBryan Cranston

Брайан Кренстон / Bryan Cranston
Народився 7 березня 1956
Зріст: 179 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Брайана Кренстона

Аргайл (2023) ... актор
Джеррі та Мардж грають по-крупному (2022) ... Jerry
Місто астероїдів (2022) ... актор
Ваша честь (2020) ... Michael Desiato, режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Айван, єдиний і неповторний (2020) ... Mack
El Camino: Пуститися берега (2019) ... Walt
Every Act of Life (2018) ... John Steinbeck
Небезпечна книга для хлопчиків (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Брайана Кренстона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Брайана Кренстона

Написати коментар...
Написати коментар...