Зої Дойч розповіла про веселощі на зйомках «Вітаємо у Зомбіленді 2»

24 квітня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Битися з зомбі буває дуже весело. Під час зйомок фільму «Вітаємо у Зомбіленді 2» Зої Дойч знатно повеселилася разом з його акторським складом.

Дойч завершила свої зйомки в комедії «Вітаємо у Зомбіленді 2» наприкінці березня, на честь чого вона поділилася своїми позитивними емоціями від роботи над даним фільмом в Instagram:

Напевно це були найбільші веселощі, з якими я коли-небудь стикалася на роботі. Моє обличчя болить від сміху протягом 2 місяців. Сильно люблю цих людей і цей фільм.

Сподіваємося, що закулісні веселощі акторів зарядять фільм і будуть відчуватися під час перегляду.

У продовженні кінокартини «Вітаємо у Зомбіленді», яка розповіла про зомбі-апокаліпсис з чорним гумором, повернеться його знаменита четвірка в особі Вуді Гаррельсона, Емми Стоун, Джессі Айзенберга та Ебігейл Бреслін.

Дойч зіграє нову героїню на ім'я Медісон. Про неї поки відомо лише те, що вона буде блондинкою, яка любить все рожеве. Це розкриває закулісний знімок з її участю.

Компанію їм складуть Розаріо Доусон, Люк Вілсон, Еван Джогіа і Томас Міддлдітч, а зірки дилогії «Мисливці за привидами» Білл Мюррей та Ден Ейкройд зіграють зомбі-версії самих себе.

Прем'єра горор-комедії «Вітаємо у Зомбіленді 2», яку зняв режисер першої частини Рубен Фляйшер, відбудеться у жовтні.

2685 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: