Прем'єра «Венома 2» переїхала на 2021 рік

22 квітня 2020,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Погана новина для шанувальників Тома Гарді та його іншопланетного паразита. У зв'язку з коронавірусом дата релізу супергеройського екшену «Веном 2» була перенесена з цієї осені аж на літо 2021 року.

Незважаючи на те, що зйомки сиквела «Венома» були завершені до всесвітнього карантину, студія Sony Pictures вирішила, що буде краще, якщо він вийде на екрани не 1 жовтня 2020, як планувалося раніше, а 24 червня 2021 року.

Зате тепер ми знаємо, що офіційною назвою сиквела пригод репортера Едді Брока та іншопланетного симбіота Венома буде «Venom: Let There Be Carnage» («Веном: Хай буде Карнаж»).

Карнажем звати головного лиходія другого фільму, роль якого виконає зірка франшиз «Голодні ігри» та «Зомбіленд» Вуді Гаррельсон.

Ми вже зустрічалися з Клетусом Кессіді, також відомим в коміксах Marvel як Карнаж, в сцені після титрів першого «Венома», коли Едді прийшов до нього у в'язницю, щоб взяти у нього ексклюзивне інтерв'ю. А тепер він вирветься на свободу і об'єднається з кровожерливим симбіотом Карнажем, якого Веном повинен буде зупинити.

Компанію Гарді і Гаррельсону в кадрі складуть Мішель Вільямс (Енн Вейїнг), Рейд Скотт (доктор Ден) та Наомі Гарріс (суперлиходійка Вереск).

Режисером сиквела виступає Енді Серкіс, а сценаристом Келлі Марсел.

Раніше студія Sony Pictures перенесла на 2021 рік прем'єри фільмів «Морбіус» і «Мисливці на привидів: З того світу».

1846 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: