Студія Disney і брати Руссо готують рімейк мультфільму «Геркулес»

6 травня 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художні рімейки популярних діснеївських мультфільмів в останні роки правлять світовим бокс-офісом, приносячи студії Walt Disney Pictures величезний прибуток, і тепер на черзі опинився мультфільм «Геркулес».

«Геркулес», який вийшов на екрани в 1997 році і вважається одним з найбільш недооцінених диснеївських мультфільмів, слідував за пригодами легендарного грецького героя Геркулеса, сина Зевса.

Сайт The Hollywood Reporter повідомляє, що продюсерами його рімейка будуть брати Ентоні і Джо Руссо, які зняли хітові блокбастери для Marvel і Disney «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення».

Сценарій до фільму напише Дейв Каллахем, сценарист комедійного екшену «Зомбіленд: Подвійний постріл» та майбутніх супергеройських фільмів «Диво-жінка 1984» і «Шан-Чі і легенда десяти кілець».

У минулому році на великі екрани вийшло одразу три рімейка відомих мультфільмів від Disney: «Дамбо», «Аладдін» і «Король Лев», і два останніх з них стали мільярдерами, так що студія навряд чи заспокоїться, поки не перезніме всі свої анімаційні стрічки.

Цієї весни повинна була відбутися прем'єра фільму «Мулан», заснованого на мультфільмі 1998 року, але вона була перенесена на липень у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

3614 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: