Дейв Батіста і Ребекка Фергюсон зіграють в фантастиці Дені Вільньова «Дюна»

9 січня 2019,  01:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Дені Вільньов запросив Дейва Батісту, з яким працював над фільмом «Той. хто біжить по лезу 2049», в свій наступний фантастичний проект «Дюна».

Зірка супергеройського екшену «Вартові Галактики» Дейв Батіста підписався на участь в екранізації знаменитого роману Френка Герберта «Дюна», повідомляє Deadline.

Його персонаж поки тримається в таємниці.

Першим до проекту приєднався номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе, відомий завдяки драмі «Клич мене своїм ім'ям».

Він виконає в «Дюні» головну роль сина герцога Пола Атрейдеса, який живе в далекому майбутньому, де головною цінністю є наркотик спайс, який добувають на пустельній планеті Арракіс, також відомій як Дюна.

За цей наркотик і владу, яку він дає, воюють відомі доми, і Пол опиняється в центрі цього протистояння.

Ребекка Фергюсон з франшизи «Місія неможлива» втілить в екранізації Вільньова мати Пола леді Джессіку.

Навесні Батіста повернеться на великі екрани в образі Дракса в блокбастері «Месники: Завершення».

Шаламе втілить короля Генріха V в історичному фільмі «Король» та з'явиться в новій картині Грети Гервіг «Маленькі жінки» разом з Меріл Стріп та Еммою Вотсон.

Фергюсон в цьому році можна буде побачити в фентезійній картині «Майбутній король» і в науково-фантастичному екшені «Люди в чорному: Інтернешнл» з Крісом Гемсвортом і Тессою Томпсон.

Вільньов найбільш відомий завдяки таким своїм хітовим фільмам, як «Полонянки», «Сікаріо», «Прибуття» і «Той, хто біжить по лезу 2049».

Дати виходу у його «Дюни» поки немає, але якщо її зйомки пройдуть в цьому році, то на екрани вона вийде у 2020 або у 2021 році.

2966 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: