Перший погляд на Бреда Пітта в фантастиці «До зірок»

23 грудня 2018,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив дебютний кадр науково-фантастичної картини Джеймса Грея «До зірок», де Бред Пітт грає космонавта, який буде рятувати Землю.

В пригодницькій фантастиці «До зірок» («Ad Astra») Пітт грає космонавта Роя МакБрайда, який подорожує на самий край Сонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька, і по ходу справи розкриває таємницю, яка загрожує виживанню планети.

На першому кадрі Рой МакБрайд постає в шоломі космонавта та ймовірно перебуває на борту свого літального апарату. Що він там побачив такого, що змусило його стривожитися, дізнаємося вже при перегляді фільму.

Батька Пітта втілить зірка франшизи «Люди в чорному» Томмі Лі Джонс.

Також в картині «До зірок» знялися Рут НеггаПроповідник», «Агенти Щ.И.Т.»), Дональд СазерлендГолодні ігри», «Механік»), Грег БрайкПила 5», «Розповідь служниці»), Джон ОртісМ'ята», «Бамблбі»), Ліза Гей ГемілтонСправжній злочин», «Картковий будиночок») та Кімберлі ЕлізАнатомія пристрасті», «Наркотик»).

Режисером цієї фантастики виступає американський кінематографіст Джеймс Грей, відомий завдяки картинам «Фатальна пристрасть» та «Загублене місто Z».

Українська прем'єра фільму «До зірок» очікується весною, 23 травня 2019 року.

4327 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: