Кобі Смолдерс сміється на закулісному фото сиквела «Людини-павука»

27 вересня 2018,  23:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джейкоб Баталон поділився веселим селфі з колегою по всесвіту Marvel Кобі Смолдерс, яке було зроблено на знімальному майданчику супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому».

Баталон, який у фільмах MCU виконує роль найкращого друга Пітера Паркера Неда, є великим шанувальником серіалу «Як я зустрів вашу маму», тому був дуже радий, коли на зйомках сиквела «Людини-павука» з'явилася його зірка Кобі Смолдерс.

Він зробив з неї радісне селфі, яке після показав своїм підписникам в Instagram, підписавши його цитатою героїні Смолдерс Робін Щербатскі:

"ЧОМУ ТИ НЕ ДОЗВОЛЯЄШ МЕНІ ТОБІ ДОПОМОГТИ, ПАТРІС!!!"- Робін Щербатскі. @cobiesmulders, я ціную тебе. #FarFromHome #HIMYM

В якості фону актори завбачливо обрали стіни студії і білий екран, які нічого не розкривають про сцени, що там знімалися.

Зате можна помітити, що Баталон одягнений у червону футболку з Дедпулом. Чи з'явиться в ній його персонаж Нед на великому екрані, дізнаємося з виходом фільму.

В останній раз ми бачили агента Марію Гілл в сцені після титрів блокбастера «Месники: Війна нескінченності», коли вона разом з Ніком Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) перетворилася на попіл після клацання Таноса (Джош Бролін), попередньо відправивши сигнал лиха Капітану Марвел (Брі Ларсон).

Роль Пітера Паркера в MCU продовжує виконувати Том Голланд, якого ви можете побачити в супергеройському костюмі Людини-павука в закулісному відео нижче.

Разом з Голландом, Смолдерс і Баталоном в сиквелі зіграють Зендея, Майкл Кітон, Маріса Томей, Джейк Джилленхол, Тоні Револорі і Семюел Л. Джексон.

Українська прем'єра супергеройського фільму Джона Воттса «Людина-павук: Далеко від дому» відбудеться 4 липня 2019 року.

4559 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: