Софія Бутелла, Мері Елізабет Вінстед і Гугу Ембата-Ро можуть стати «Хижими пташками»

21 вересня 2018,  17:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. розглядає кандидатури актрис Софії Бутелли, Мері Елізабет Вінстед і Гугу Ембата-Ро на ролі супергероїнь у своєму новому фільмі «Хижі пташки», заснованому на коміксах DC.

В «Хижих пташках» («Birds Of Prey») суперлиходійка Харлі Квінн об'єднається з трьома супергероїнями — Чорною канаркою, Мисливицею і Рене Монтойєю, — щоб врятувати дівчинку Кассандру Кейн від злого злочинного боса.

Сайт Deadline повідомляє, що на роль Мисливиці претендують чотири актриси: зірка «Мумії» Софія Бутелла, зірка серіалу «Фарго» Мері Елізабет Вінстед, Крістін Міліоті з ситкому «Як я зустрів вашу маму» і Маргарет Квеллі із «Залишених».

Чорною канаркою з убивчим криком може стати Гугу Ембата-РоБелль», «Красуня і чудовисько») або Джерні СмоллеттСправжня кров», «Вогні нічної п'ятниці»).

Роль офіцера поліції Готема Рене Монтойї дістанеться або Жустіні Мачадо («Клієнт завжди мертвий», «Незаймана Джейн»), або Роберті Коліндрес («Хороша боротьба», «Двійка»).

В образі Харлі Квінн на екрани повернеться зірка «Загону самогубців» Марго Роббі.

Кого з перерахованих вище актрис ви б хотіли побачити в її компанії в «Хижих пташках»? Пишіть в коментарях.

Режисером фільму буде Кеті Янь, яка на початку року отримала нагороду на кінофестивалі «Санденс» за свою дебютну повнометражну картину «Мертві свині».

3330 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: