Перший погляд на Повелителя океанів в «Аквамені»

30 червня 2018,  20:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Артур Каррі сходиться віч-на-віч зі своїм злобним братом Ормом, відомим як Повелитель океанів, на новому кадрі супергеройського фільму «Аквамен».

Новий кадр «Аквамена», яким поділився журнал Entertainment Weekly, представляє перший погляд на суперзлодія Повелителя океанів у втіленні актора Патріка Вілсона.

В описі до кадру зазначається, що підводний король Орз є «амбітним зведеним братом Артура Каррі/Аквамена (Джейсон Момоа), який хоче оголосити війну наземному світу».

В інтерв'ю для журналу Вілсон пояснює мотивацію свого персонажа наступним чином:

[Орм] є еко-воїном. У нього дуже чіткий конфлікт з наземним світом, який століттями забруднює його океани.

Кадр показує Аквамена у нових бойових обладунках, зроблених у золотому кольорі, і Орма в чорних обладунках з золотими деталями, в яких відображається вогонь, що горить навколо них.

В руках у братів знаходяться традиційна зброя правителів Атлантиди: Артур озброєний своїм легендарним пятизубцем, а от скільки зубців у зброї Орма, кадр завбачливо приховує. Так що це може виявитися як пятизубец, так і тризуб.

Разом з Момоа і Вілсоном в історії походження підводного супергероя із світу DC зіграють Ембер Херд (Мера), Ніколь Кідман (королева Атланна), Віллем Дефо (Нуйдіс Валко), Дольф Лундгрен (король Нерей), Яхья Абдул-Матін II (Чорна манта) і Темуера Моррісон (Томас Каррі).

Перший погляд на королеву Атланну у втіленні Кідман ви знайдете на обкладинках Entertainment Weekly.

В українські кінотеатри «Аквамен», режисером якого виступає Джеймс Ван, припливе 20 грудня.

2983 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: