Новини про мультфільм (2023)

17 січня 2024,  21:11 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Якщо ви не можете обрати фільм чи серіал, на який не шкода витратити свій час, то вам на допомогу спішить десятка найкращих стрічок та десятка найкращих серіалів минулого року, якими поділився Американський інститут кіномистецтва.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт»
Майлз Моралес і поки що найкраща пригода у мультивсесвіті
3 вересня 2023,  20:40 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

У 2018 році на великі екрани вийшов супергеройський мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту», який змінив світ (чи навіть всесвіт). Він влаштував справжню кінореволюцію, вкотре розповівши історію Людини-павука, але не Пітера Паркера, якого ми так добре знаємо (вірніше, не тільки його), а зовсім іншого хлопця з іншого всесвіту, якого теж вкусив радіоактивний павук, — Майлза Моралеса. Той мультфільм досі по праву входить в топ-250 найкращих фільмів усіх часів, і ось через 5 років на екрани виходить його сиквел «Людина-павук: Крізь всесвіт»... і він виявився нічим не гіршим за оригінал. Тож приготуйтеся, адже вас чекає незабутня подорож мультивсесвітом та знайомство з новими Людьми-павуками (а їх тут достобіса). Але чи всі з них герої?

Читати далі...
8 серпня 2023,  20:24 | Бокс-офіс

Стрічка «Барбі» режисерки Грети Гервіг стала другим фільмом-мільярдером 2023 року, обійшовши в прокаті супергеройські екшени про Вартових Галактики, Людину-мураху, Флеша та 101 Людину-павука.

Читати далі...
19 червня 2023,  06:04 | Новини фільмів

Супергеройський мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт» знайомить глядачів з багатьма цікавими Людьми-павуками з різних всесвітів, і одного з них озвучує актор Каран Соні, відомий за блокбастерами «Дедпул» та «Дедпул 2».

Читати далі...
13 червня 2023,  23:10 | Новини фільмів

Готові до незабутнього польоту між хмарочосами Нью-Йорка у компанії Майлза Моралеса та Гвен Стейсі? Тоді хутчіш вмикайте новий фрагмент супергеройської анімації «Людина-павук: Крізь всесвіт», заснованої на коміксах Marvel, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Читати далі...
4 червня 2023,  07:35 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Цього літа українських глядачів чекають захопливі пригоди в компанії Барбі, Кенів, Індіани Джонса, Трансформерів, Русалоньки, Людей-павуків, Флеша, Тома Генкса, Скарлетт Йоханссон та самого Тома Круза.

Читати далі...
31 травня 2023,  20:56 | Новини фільмів

Готові знову мандрувати мультивсесвітом? В українських кінотеатрах вже стартували допрем'єрні покази очікуваного супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» від Sony Pictures і Marvel Studios, що буде другою повнометражною пригодою відважного супергероя Майлза Моралеса.

Читати далі...
15 квітня 2023,  17:21 | Новини фільмів

«Надіти маску може кожен. Головне хто і як її носить». Майлз Моралес готовий змінити свою долю у новому дубльованому трейлері очікуваного анімаційного блокбастера від Sony Pictures та Marvel Studios «Людина-павук: Крізь всесвіт».

Читати далі...
18 березня 2023,  14:06 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року нас чекають нові сольні екшени про пригоди Аквамена, Капітана Марвел, Людину-павука, Шазама, Флеша, Людину-мураху та заключна пригода Вартових Галактики. Зберігайте собі їхні дати прем'єр, щоб не пропустити.

Читати далі...
15 грудня 2022,  19:20 | Новини фільмів

Людей-павуків забагато не буває! Представляємо дубльований трейлер супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт», що буде сиквелом хітової анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту». яка отримала «Оскар».

Читати далі...
14 грудня 2022,  18:34 | Новини фільмів

Нові кадри мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» представляють перший погляд на нову супергероїню мультивсесвіту Жінку-павук, яку озвучить акторка Ісса Рей.

Читати далі...
13 травня 2022,  18:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярний сайт про кіно IMDb постійно стежить за тим, на сторінки яких фільмів його користувачі заглядають найчастіше, щоб дізнатися про них щось нове. І на основі цих даних він представив десятку найочікуваніших супергеройських екшенів від Marvel та DC, які вийдуть у кіно цього та наступного року.

Читати далі...
25 квітня 2022,  18:31 | Статті

Представляємо добірку трейлерів до одинадцяти найочікуваніших мультфільмів від провідних анімаційних кіностудій, таких як Disney, Pixar та DreamWorks, прем'єра яких очікується у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році.

Читати далі...
5 грудня 2021,  17:26 | Оновлення

Sony показала перший тизер-трейлер нового анімаційного фільму «Людина-павук: Навколо всесвіту 2». Сіквел вийде під назвою Across the Spider-verse і буде поділений на дві частини, перша вийде в кінотеатрах України 27 жовтня 2022 року, а друга приблизно у 2023 році.