Новий фрагмент анімації «Людина-павук: Крізь всесвіт» представляє індійського Людину-павука

19 червня 2023,  06:04 | Новини фільмів

Супергеройський мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт» знайомить глядачів з багатьма цікавими Людьми-павуками з різних всесвітів, і одного з них озвучує актор Каран Соні, відомий за блокбастерами «Дедпул» та «Дедпул 2».

В анімаційному блокбастері «Людина-павук: Крізь всесвіт» Соні подарував свій голос Павітру Прабхакару, він же Людина-павук з Землі-50101. У новому фрагменті він розповідає Майлзу Моралесу, що живе у Мумбеттені (це місто схоже на мікс Мангеттену та Мумбаї), побився з кількома поганими хлопцями-лиходіями і любить чаювати зі своєю тітонькою.

Голосом Майлза Моралеса виступає Шамеїк Мур, тоді як його подругу і любовний інтерес Гвен Стейсі озвучує Гейлі Стайнфелд, яка також грає супергероїню Кейт Бішоп, що стала новим Соколиним оком у кіновсесвіті Marvel.

Ви можете знати Соні за роллю таксиста Допіндера у фільмах про Дедпула. Очікується, що він повернеться у блокбастері «Дедпул 3», який ми побачимо у 2024 році.

В український прокат мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт», який критики називають однією з найкращих анімаційних стрічок усіх часів, вийшов 1 червня. Квитки на сеанси, які тривають в кінотеатрах, ви знайдете в нашій афіші.

777 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: