Перший погляд на Жінку-павук у сиквелі анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту»

14 грудня 2022,  18:34 | Новини фільмів

Нові кадри мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» представляють перший погляд на нову супергероїню мультивсесвіту Жінку-павук, яку озвучить акторка Ісса Рей.

«Людина-павук: Крізь всесвіт» буде першим з двох сиквелів хітової анімаційної стрічки 2018 року «Людина-павук: Навколо всесвіту», яка отримала «Оскар». Сиквел продовжить історію юного супергероя Майлза Моралеса (Шамеїк Мур), який у своєму всесвіті є Людиною-павуком. Але одного дня до нього в гості навідується Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд), Людина-павук з іншого всесвіту, і Майлз знову зіштовхується з мультивсесвітом, який цього разу представить ще багато Людин-павуків.

Серед них буде Джессіка Дрю/Жінка-павук у втіленні зірки серіалу «Біла ворона» Ісси Рей, яку наступного року також можна буде побачити у кінотеатрах у фільмі «Барбі» з Марго Роббі та Раяном Ґослінгом у головних ролях.

Кадри мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» розкривають, що у неї буде стильний байкерський костюм у червоно-чорних кольорах та маска з жовтими очима, а також відомо, що під час подій цієї стрічки Джессіка буде вагітна.

Українська прем'єра анімації «Людина-павук: Крізь всесвіт», яка є одним з найбільш очікуваних мультфільмів майбутнього року, очікується 1 червня 2023 року.

1041 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: