Новини фільмів про (2023)

19 червня 2023,  06:04 | Новини фільмів

Супергеройський мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт» знайомить глядачів з багатьма цікавими Людьми-павуками з різних всесвітів, і одного з них озвучує актор Каран Соні, відомий за блокбастерами «Дедпул» та «Дедпул 2».

Читати далі...
13 червня 2023,  23:10 | Новини фільмів

Готові до незабутнього польоту між хмарочосами Нью-Йорка у компанії Майлза Моралеса та Гвен Стейсі? Тоді хутчіш вмикайте новий фрагмент супергеройської анімації «Людина-павук: Крізь всесвіт», заснованої на коміксах Marvel, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Читати далі...
31 травня 2023,  20:56 | Новини фільмів

Готові знову мандрувати мультивсесвітом? В українських кінотеатрах вже стартували допрем'єрні покази очікуваного супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» від Sony Pictures і Marvel Studios, що буде другою повнометражною пригодою відважного супергероя Майлза Моралеса.

Читати далі...
15 квітня 2023,  17:21 | Новини фільмів

«Надіти маску може кожен. Головне хто і як її носить». Майлз Моралес готовий змінити свою долю у новому дубльованому трейлері очікуваного анімаційного блокбастера від Sony Pictures та Marvel Studios «Людина-павук: Крізь всесвіт».

Читати далі...
15 грудня 2022,  19:20 | Новини фільмів

Людей-павуків забагато не буває! Представляємо дубльований трейлер супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт», що буде сиквелом хітової анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту». яка отримала «Оскар».

Читати далі...
14 грудня 2022,  18:34 | Новини фільмів

Нові кадри мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» представляють перший погляд на нову супергероїню мультивсесвіту Жінку-павук, яку озвучить акторка Ісса Рей.

Читати далі...
16 червня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки голлівудські актори і режисери все ще чекають на вихід кіноіндустрії з карантину, щоб повернутися на знімальні майданчики, аніматори студії Sony Pictures Animation вже приступили до роботи над супергеройським мультфільмом «Людина-павук: Навколо всесвіту 2».

Читати далі...