Стартувало виробництво сиквела мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту»

16 червня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки голлівудські актори і режисери все ще чекають на вихід кіноіндустрії з карантину, щоб повернутися на знімальні майданчики, аніматори студії Sony Pictures Animation вже приступили до роботи над супергеройським мультфільмом «Людина-павук: Навколо всесвіту 2».

Радісну для всіх шанувальників оскароносного мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» новину про те, що вже почалася робота над його продовженням, повідомив в соцмережах головний аніматор Sony Нік Кондо.

Минулого тижня, 8 червня, він поділився тизером сиквела з підписом:

Перший день на роботі!

Деталі про сюжет мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту 2» поки тримаються в суворій таємниці, але відомо, що він покаже нові пригоди тінейджера з Брукліна Майлза Моралеса, відомого як Людина-павук.

На сайті IMDb в графі акторський склад мультфільму поки вказано ім'я тільки Шамеіка Мура, який озвучує Майлза, але ми сподіваємося, що він все-таки возз'єднається в майбутньому з різними Людинами-павуками з інших всесвітів.

Всесвітній карантин, викликаний пандемією коронавірусу, затримав роботу над сиквелом, тому прем'єра мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту 2» переїхала з квітня 2022 року на 6 жовтня 2022 року.

1410 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: