Вийшов новий український трейлер мультфільму від Marvel «Людина-павук: Крізь всесвіт»

15 квітня 2023,  17:21 | Новини фільмів

«Надіти маску може кожен. Головне хто і як її носить». Майлз Моралес готовий змінити свою долю у новому дубльованому трейлері очікуваного анімаційного блокбастера від Sony Pictures та Marvel Studios «Людина-павук: Крізь всесвіт».

«Людина-павук: Крізь всесвіт» буде першим з двох запланованих сиквелів хітового мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», що отримав премію «Оскар» і зараз входить до десятки найкращих анімацій усіх часів за версією сайту IMDb.

У своїй другій повнометражній пригоді юний супергерой Майлз Моралес (Шамеік Мур) возз'єднається зі своїми друзями Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд) та Пітером Б. Паркером (Джейк Джонсон), які є Людинами-павуками у своїх всесвітах, а також познайомиться з «елітною командою найкращих Людей-павуків», як розкриває трейлер.

Проте лідер команди Мігель О'Гара/Людина-павук 2099 (Оскар Айзек) не бажає приймати його до лав елітних Людей-павуків і каже про те, що «часом треба обирати між порятунком однієї людини і порятунком усіх світів». І в кінці стає ясно, що в цьому мультфільмі Майлз має втратити свого дядька Бена. Чи все ж ні?

Українські шанувальники пригод Людини-павука з коміксів Marvel зможуть побачити супергеройський мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт» у кіно з 1 червня.

Ця анімація від Sony Pictures та Marvel Studios є одним з 9 супергеройських фільмів від Marvel та DC, які вийдуть в прокат у 2023 році.

Дивіться більше українських трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

Більше цікавих кінопрем'єр червня ви знайдете в нашій афіші.

8550 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: