Новини фільмів про (2022)

8 вересня 2022,  11:29 | Новини фільмів

Антоніо Бандерас, якого нещодавно можна було побачити у кіно в екшенах «Uncharted: Незвідане» та «Банші», знову готовий до небезпечних пригод у трейлері свого наступного трилера «The Enforcer», що незабаром вийде в український прокат під назвою «Покаяння».

Читати далі...
29 квітня 2022,  19:00 | Новини фільмів

Том Голланд вже багато років знімається в блокбастерах від Marvel Studios, де його супергерой Людина-павук подорожував у космосі і брав участь в епічних битвах з Таносом, але його новий екшен «Uncharted: Незвідане» зміг це перевершити, як зізнається актор у новому закулісному відео.

Читати далі...
15 квітня 2022,  12:24 | Новини фільмів

Слідом за новиною про відкриття кінотеатрів мережі Планета кіно з 21 квітня у Києві та з 14 квітня у Дніпрі, вже сьогодні, 15 квітня, в кінотеатрі мережі Мультиплекс Komod стартують покази фільмів і вже можна замовити квитки. Є надія, що і інші кінотеатри підуть за прикладом Мультиплексу і відкриються для пошановувачів кіно дуже скоро. Звичайно, треба не забувати про обережність під час повітряних тривог.

Читати далі...
22 жовтня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures поділилася першим кадром очікуваного пригодницького екшену «Незвідане: Удача Дрейка», який показує зірку франшизи «Людина-павук» Тома Голланда в образі молодого Нейтана Дрейка.

Читати далі...
10 жовтня 2020,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо перших офіційних кадрів пригодницького фільму «Незвідане: Удача Дрейка», де Том Голланд втілить Нейта Дрейка, шанувальники ігор «Uncharted» вже представили, як актор може виглядати в цьому культовому образі.

Читати далі...
30 вересня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші фотографії зі знімального майданчика пригодницького фільму «Незвідане: Удача Дрейка», заснованого на серії відеоігор «Uncharted», які представляють перший погляд на героїв Тома Голланда і Марка Волберга.

Читати далі...
6 серпня 2015,  12:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для шанувальників франшизи «Погані хлопці» сьогодні прекрасний день – кіностудія Sony Pictures оголосила список своїх майбутніх релізів, і серед них виявилося цілих два продовження до екшенів Майкла Бея.

Є непогана можливість, що вперше з 2003 року до своїх поліцейських значків зможуть повернутися ветерани франшизи Мартін Лоуренс і Уілл Сміт, і відбудеться це 17 лютого 2017 року в «Поганих хлопцях 3», а «Погані хлопці 4» вийдуть на екрани на початку липня 2019 року.

Крім продовження даної франшизи студія нагадала про вихід інших сіквелів: «Оселя зла 6», над якою вже почалася робота, і «Іншого світу 5», про який поки відомо те, що в ньому повернеться Кейт Бекінсейл і зіграє Тео Джеймс.

Читати далі...