Новини про фільм (2022)

3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
8 вересня 2022,  11:29 | Новини фільмів

Антоніо Бандерас, якого нещодавно можна було побачити у кіно в екшенах «Uncharted: Незвідане» та «Банші», знову готовий до небезпечних пригод у трейлері свого наступного трилера «The Enforcer», що незабаром вийде в український прокат під назвою «Покаяння».

Читати далі...
2 серпня 2022,  10:09 | Бокс-офіс

Супергеройський екшен від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» вже заробив у світовому прокаті понад $660 мільйонів, що ставить його на 6-е місце в рейтингу найуспішніших з фінансової точки зору фільмів 2022 року.

Читати далі...
20 червня 2022,  15:37 | Бокс-офіс

Кінокоміксу від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» вдалося перевершити збори «Бетмена» Метта Рівза та змістити його з першого місця в рейтингу найуспішніших із фінансової точки зору фільмів 2022 року. Тепер пригода Доктора Стренджа та Багряної відьми має всі шанси стати першим фільмом-мільярдером цього сезону.

Читати далі...
11 травня 2022,  21:11 | Бокс-офіс

Як і очікувалося, прем'єра супергеройського екшену від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» внесла свої корективи до рейтингу найуспішніших із фінансової точки зору фільмів цього року.

Читати далі...
8 травня 2022,  19:15 | Бокс-офіс

Представляємо свіжий рейтинг найуспішніших у фінансовому плані кінострічок 2022 року, який незабаром зміниться з прем'єрою супергеройського блокбастера від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

Читати далі...
29 квітня 2022,  19:00 | Новини фільмів

Том Голланд вже багато років знімається в блокбастерах від Marvel Studios, де його супергерой Людина-павук подорожував у космосі і брав участь в епічних битвах з Таносом, але його новий екшен «Uncharted: Незвідане» зміг це перевершити, як зізнається актор у новому закулісному відео.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Uncharted: Незвідане»
Молодий Індіана Джонс у пошуках скарбів
28 квітня 2022,  11:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після свого дебюту на великому екрані в ролі Пітера Паркера/Людини-павука у блокбастері «Перший месник: Протистояння» талановитий британець Том Голланд прокинувся одним із найзнаменитіших молодих акторів у Голлівуді. До 25 років він знявся в мегауспішній трилогії про Людину-павука і двох хітових блокбастерах про Месників, що входять до топ-5 найуспішніших фільмів усіх часів. Але на цьому Голланд вирішив не зупинятися. І, схоже, він вже знайшов для себе нову пригодницьку франшизу, що починається з фільму «Uncharted: Незвідане»...

Читати далі...
15 квітня 2022,  12:24 | Новини фільмів

Слідом за новиною про відкриття кінотеатрів мережі Планета кіно з 21 квітня у Києві та з 14 квітня у Дніпрі, вже сьогодні, 15 квітня, в кінотеатрі мережі Мультиплекс Komod стартують покази фільмів і вже можна замовити квитки. Є надія, що і інші кінотеатри підуть за прикладом Мультиплексу і відкриються для пошановувачів кіно дуже скоро. Звичайно, треба не забувати про обережність під час повітряних тривог.

Читати далі...
14 квітня 2022,  14:05 | Бокс-офіс

Нова екранізація коміксів DC «Бетмен» із Робертом Паттінсоном у головній ролі завоювала серця глядачів в усьому світі і за півтора місяці світового прокату заробила рекордні для цього року $736,7 мільйона.

Читати далі...
30 січня 2022,  02:40 | Оновлення

З'явився фінальний український трейлер пригодницького бойовика «Uncharted: Незвідане», в якому головні ролі зіграли Том Голланд, Марк Волберг і Антоніо Бандерас. У кінотеатрах фільм можна буде подивитись вже скоро – з 10 лютого.

Читати далі...
12 січня 2022,  17:17 | Оновлення

Одними з найвидовищніших кадрів трейлера фільму «Uncharted: Незвідане» була сцена в літаку, де головний герой відчайдушно намагається не улетіти разом із вантажем що випав, адже в нього немає парашута. Якщо вам цікаво розглянути більш детально цю сцену, пропонуємо подивитися ексклюзивний фрагмент.

Читати далі...
24 грудня 2021,  00:47 | Оновлення

Останні дні року радують як чудовими фільмами в кінотеатрах, так і крутими трейлерами майбутніх фільмів. Один із них – другий український трейлер фільму «Uncharted: Незвідане» з Томом Голландом та Марком Волбергом у головних ролях. У кінотеатрах з 10 лютого.

Читати далі...
22 жовтня 2021,  03:12 | Оновлення

Спішимо поділитися свіжим українським трейлером фільму «Uncharted: Незвідане» з Томом Голландом, Марком Волбергом і Антоніо Бандерасом в головних ролях. Для тих, хто не в темі – фільм знятий за мотивами знаменитої серії ігор для PlayStation і розповідає передісторію головних персонажів. В кінотеатрах України екшн вийде з 10 лютого 2022 року.

Читати далі...
22 жовтня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures поділилася першим кадром очікуваного пригодницького екшену «Незвідане: Удача Дрейка», який показує зірку франшизи «Людина-павук» Тома Голланда в образі молодого Нейтана Дрейка.

Читати далі...