Антоніо БандерасAntonio Banderas

Антоніо Бандерас / Antonio Banderas
Повне ім'я: José Antonio Domínguez Banderas
Народився 10 серпня 1960; Бенальмадена, Малага, Андалусія, Іспанія
Зріст: 174 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Антоніо Бандераса

Індіана Джонс і Циферблат долі (2023) ... актор
Кіт у чоботях 2: Останнє бажання (2022) ... Puss in Boots ~~
Покаяння (2022) ... Cuda
Банші (2022) ... Caleb
Uncharted: Незвідане (2022) ... Santiago Moncada
Офіційний конкурс (2021) ... Félix Rivero, продюсер (исполнительный продюсер)
Тілоохоронець дружини кілера (2021) ... Aristotle Papadopolous
Дулітл (2020) ... Rassouli
Пральня (2019) ... Ramón Fonseca

Біографія Антоніо Бандераса

Антоніо Бандерас народився 10.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Антоніо Бандераса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Антоніо Бандераса

Написати коментар...
Написати коментар...