Новини фільмів про (2009)

22 червня 2020,  12:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до дивної подорожі до Норвегії для натхнення? Тоді для вас у мережі з'явився трейлер драматичної комедії Давіда Внендта «Сонце уночі», яка в минулому році була представлена ​​в рамках кінофестивалю «Санденс».

Читати далі...
12 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому ТБ-ролику комедійного бойовика «Мій шпигун» актора Дейва Батісту, він же Дракс з «Вартових Галактики», шантажує 9-річна дівчинка, яка теж хоче стати крутим суперагентом, як він.

Читати далі...
1 лютого 2020,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. Animation оголосила дату виходу свого сімейного фільму з елементами анімації «Том і Джеррі», в якому зіграє зірка оскароносного фільму «Хранитель часу» Хлоя Грейс Морец.

Читати далі...
22 вересня 2019,  17:40 | Новини фільмів

Зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Зак Галіфіанакіс повертається в образі дивного ведучого ток-шоу в трейлері повнометражної комедії «Між двома папоротями», заснованій на однойменному серіалі.

Пам'ятаєте дивний комедійний серіал «Між двома папоротями з Заком Галіфіанакісом», де актор ставив різним знаменитостям дуже дивні й незручні питання? Тепер Галіфіанакіс збирається продовжувати це свавілля в рамках повнометражного фільму, де він разом з командою свого шоу відправляється в дорожню пригоду, щоб записати дуже скандальні інтерв'ю з різними зірками кіно та шоу-бізнесу, як Меттью МакКонахі, Бенедикт Камбербетч, Брі Ларсон, Джон Гемм, Пітер Дінклейдж та Кріссі Тіган, і врятувати шоу від закриття (та Вілла Феррелла).

Прем'єра фільму «Між двома папоротями» на стримінговому сервісі Netflix відбулася 20 вересня, так що ви можете подивитись його онлайн.

20 вересня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Праведні Джемстоуни» Адам Дівайн не може жити без свого смартфона в трейлері американської комедії на злободенну тему «Джексі», яку написали і зняли сценаристи «Похмілля у Вегасі» Джон Лукас та Скотт Мур.

У Філа (Дівайн) є серйозна залежність — він не представляє життя без свого телефону. У нього немає друзів, немає дівчини, а заробляє він тим, що пише різні топи про популярну культуру для одного сайту. Але скоро його статус в Facebook зміниться, коли він набуває нову модель телефону з вбудованим помічником Джексі (зірка фільму «Родина за хвилину» Роуз Бірн) лайф-коучем, віртуальним асистентом і чирлидером. З її допомогою Філ починає жити реальним життям, але чим більше він віддаляється, тим сильніше Джексі намагається утримати Філа, навіть якщо для цього потрібно зіпсувати його життя.

Побачити комедійну стрічку «Джексі», де разом з Дівайном з'являться актори Александра Шипп, Майкл Пенья, Шарлін Йі та Джастін Гартлі, буде можливо в кінотеатрах України з 10 жовтня.

4 квітня 2019,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» та «Війни нескінченності» Дейв Батіста грає крутого спецагента, який йде з поля бою, не дивлячись на вибух, в офіційному трейлері комедійного бойовика «Мій шпигун».

«Мій шпигун» слідує за агентом ЦРУ ДжейДжеем (Батіста), якого понижують по службі, і одного дня його кар'єра опиняється в руках 9-річної дівчинки Софі (Хлоя Коулмен), коли його відправляють стежити за її сім'єю. Коли Софі знаходить в своїй квартирі приховані камери, вона використовує свою технічну підкованість, щоб вирахувати, звідки ведеться стеження. І тепер в обмін на своє мовчання Софі переконує ДжейДжея навчити її, як бути справжнім шпигуном.

У світовий прокат нова комедія Пітера СігалаНапруж звивини», «Почни спочатку»), де також знявся зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Кен Жонг, вийде у 2019 році.