Шарлін ЙіCharlyne Yi

Шарлін Йі / Charlyne Yi
Народилася 4 січня 1986; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 160 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Шарлін Йі

Кабінет курйозів Ґільєрмо дель Торо (2022) ... Charlotte Xie
Мітчелли проти машин (2020) ... Abby Posey
We Bare Bears: The Movie (2020) ... Chloe Park
Тролі 2: Світове турне (2020) ... Pennywhistle
Happily (2020) ... Gretel
Джексі (2019) ... актриса
Steven Universe: The Movie (2019) ... Ruby
Ти – мій сумнів (2019) ... Ginger
Почни спочатку (2018) ... Ariana
Наступне покоління (2018) ... Mai
Відео з участю Шарлін Йі

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Шарлін Йі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Шарлін Йі

Написати коментар...
Написати коментар...