Новини, в яких згадується Брітні Спірс

21 грудня 2020,  20:25 | Статті

У перші місяці зими 2021-го в українських кінотеатрах стартує один з головних фільмів року, що минає, «Перспективна дівчина» Еміральд Феннел з номінанткою на премію «Оскар» Кері Малліган​ у головній та вкрай несподіваній ролі. Kinofilms.ua детально вивчили всю доступну інформацію про майбутню стрічку й готові розповісти вам про новинку.

Читати далі...
25 червня 2020,  23:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Поп-принцеса Брітні Спірс скористалася силою соцмереж, щоб привітати своїх шанувальників з ЛГБТ-спільноти з усього світу з місяцем гей-прайду, який в США відзначають в червні.

Читати далі...
11 квітня 2020,  23:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменита співачка Брітні Спірс поділилася в соцмережах новим фільмом, який вона рекомендує до сімейного перегляду на карантині. І ним виявилося пригодницьке фентезі «Дулітл» з Робертом Дауні мол. у головній ролі.

Читати далі...
1 листопада 2019,  19:06 | Новини зірок

Зірка блокбастерів «Капітан Марвел» і «Месники: Завершення» Брі Ларсон примірила на цей Геловін образ поп-діви Брітні Спірс з одного з її найбільш відомих кліпів «...Baby One More Time».

Читати далі...
16 вересня 2019,  23:36 | Новини зірок

Американська поп-діва Дженніфер Лопез знову довела всьому світу, що відмінно танцює різні танці, включаючи культові танці своїх колег по сцені Бейонсе, Леді Гаги, Брітні Спірс та Майлі Сайрус.

Ставши гостею на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» минулого тижня, Лопез змінила сукню на зручний топ і спортивні штани, щоб станцювати разом з його ведучим Джиммі Феллоном культові танці з музичних кліпів. Вони завзято виконали дуетом танці зі знаменитих кліпів різних декад «Single Ladies», «Bye Bye Bye», «Chandelier», «Oops!...I Did It Again», «Bad Romance», «Gangnam Style» і завершили все в дусі Вітні Г'юстон та її відео «I Wanna Dance With Somebody». Який з цих танців вам сподобався найбільше?

Зараз Лопез можна побачити на великому екрані в кримінальному фільмі «Шахрайки з Волл-стріт», чий фінальний трейлер дивіться тут.

13 вересня 2019,  03:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Дженніфер Лопез в перерві між своїми успішними турами знялася в комедії «Почни спочатку», яка виявилася настільки другосортною і прохідною, що могла поставити остаточний хрест на її акторській кар'єрі. Але діва не здалася і взялася за амбітний проект, заснований на реальній історії про групу жінок, які танцювали в стрип-клубі і в період кризи, коли клієнтів стало значно менше, вирішили розводити брокерів з Волл-стріт, які вкрали купу грошей у країни і не сіли за це, на великі суми. І Лопез вирішила не бути скромною і виконала роль ватажка цієї банди. Чи врятує фільм «Шахрайки з Волл-стріт» її акторську кар'єру?

Читати далі...
8 червня 2017,  17:17 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару років тому Джиммі Кіммел розкрив всьому світу, що зірка «Агентів Щ.И.Т.» Хлоя Беннет в юності записала в Китаї пару кліпів, один з яких називається «Uh Oh», і актриса говорить, що тепер незнайомі люди часто говорять їй «о-о», що трохи стрьомно. Виконати цю пісню на шоу вона відмовилася, але зате розповіла пару забавних історій про свого батька, який веде себе незграбно поряд зі знаменитостями, і показала, що вміє співати в стилі Брітні Спірс nта Мейсі Грей.

Кліп на пісню «Uh Oh», яку Беннет виконувала англійською та китайською мовами, дивіться тут.

26 березня 2017,  15:42 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярное американское ток-шоу «Очень позднее шоу с Джеймсом Корденом» на днях отпраздновало 2 года в эфире. Вспоминаем его лучшие моменты.

Читати далі...
22 лютого 2017,  19:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулої суботи на американському каналі Lifetime відбулася прем'єра неавторизованого байопіку про життя і кар'єру поп-ікони Брітні Спірс «Брітні назавжди». Фільм викликав справжній фурор в соцмережах й розізлив прихильників співачки множинним перекручуванням фактів. Дивіться трейлер і вирішуйте самі, витрачати на це свій час чи ні.

Головну героїню фільму втілила Наташа Бассетт, а Джастіна Тімберлейка, з яким Брітні зустрічалася три роки, — Нейтан Кійес.

28 серпня 2016,  21:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка, чиї пісні увійшли в більш як 150 саундтреків до фільмів, серіалів і телепрограм, Брітні Спірс, нарешті, забралася в машину до Джеймса Кордена і взяла участь в караоке для його «Дуже пізнього шоу», заспівавши в тому числі хіти «Oops!...I Did it Again», «Toxic» і «... Baby One More Time», для якого обидва переодяглися в той самий костюм школярки з її кліпу.

25 серпня 2016,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя поп-принцеси Брітні Спірс буде екранізоване в байопіку від каналу Lifetime, але співачка не збирається його благословляти.

Читати далі...
24 серпня 2016,  17:07 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Холлі Беррі спеціально для W magazine представила свою драматичну інтерпретацію пісні Брітні Спірс «Oops, I Did It Again», намагаючись зберігати серйозне обличчя.

17 червня 2016,  15:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хто» і «Вартових Галактики» Карен Гіллан опублікувала в Instagram відео, де виконує пісню «Unchained Melody» в стилі Брітні Спірс. І все тому, що вона не змогла з'явитися на конвенції Indiana Comic Con і вирішила таким способом порадувати фанів, які її дуже там чекали побачити.

18 квітня 2013,  20:25 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Поп-діва Брітні Спірс випустить пісню для довгоочікуваної анімації від Columbia Pictures/Sony Pictures Смурфики 2. Композицію «Ooh La La» запишуть на студії Kemosabe / RCA Records. «Ooh La La» звучатиме в фінальних титрах стрічки. Автори пісні Лукаш Готвальд (доктор Люк), Джошуа Коулмен (Аммо), Генрі Вальтер (Серкат), Бонні МакКі, Джейкоб Кешер Хідлін (Джей Кеш), Лола Бланк та Франциска Холл. Продюсери Доктор Люк, Аммо та Серкат для Prescription Songs. СМУРФИКИ 2 є другою частиною популярного фільму, що являє собою поєднання анімації та ігрової стрічки, чий бокс-офіс в прокаті 2011 року сягнув більше $560 мільйонів. Комедія Смурфики 2 запланована до прокату 1 серпня 2013 року.

Брітні Спірс говорить:

«В дитинстві я обожнювала Смурфиків, а тепер мої хлопці найбільші фани Смурфиків, яких я знаю! Я хотіла здивувати їх і написала пісню до фільму. Я знаю, вони скажуть, що вона просто смурфастична!»

Ліа Воллак, президент Worldwide Music для Sony Pictures, додає:

«Ми неймовірно раді, що Брітні долучилася до проекту Смурфиків. Вона фантастична співачка, а її діти фани Смурфиків, тому це співпраця, що приємна для всіх сторін».

Раджа Госнелл, режисер Смурфиків 2, додає:

«Я дуже радий, що Брітні приєднується до нашої смурфастої пригоди. «Ooh La La» - ідеальна пісня для Смурф-паті, і прекрасний подарунок, який отримають глядачі всього світу разом із Смурфиками 2».