«Oh baby, baby»: Брі Ларсон примірила образ Брітні Спірс з кліпу «... Baby One More Time»

1 листопада 2019,  19:06 | Новини зірок

Зірка блокбастерів «Капітан Марвел» і «Месники: Завершення» Брі Ларсон примірила на цей Геловін образ поп-діви Брітні Спірс з одного з її найбільш відомих кліпів «...Baby One More Time».

Реліз кліпу «...Baby One More Time» відбувся у 1998 році, і у ньому Спірс зіграла нудьгуючу школярку і представила свій сміливий варіант шкільної форми: зав'язану під грудьми білу сорочку, чорну міні-спідницю, сірий кардиган і чорні панчохи.

З тих пір цей образ став одним із найбільш упізнаваних у поп-культурі, і до його прихильниць зарахувала себе Ларсон, поділившись учора на честь Геловіна в своєму Instagram фотографією себе у повний зріст в такому ж вбранні.

Співачка поки ніяк не прокоментувала цей косплей, оскільки намагається рідше заходити в соцмережі і більше проводити часу офф-лайн, але складно уявити, що він їй не сподобається.

У січні Ларсон, на рахунку якої вже є премія «Оскар», можна буде побачити на великому екрані в біографічній драмі «Судити по совісті» з Майклом Б. Джорданом та Джеймі Фоксом.

3850 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: