«Дуже люблю моїх шанувальників з ЛГБТ-спільноти»: Брітні Спірс привітала шанувальників з місяцем гей-прайду

25 червня 2020,  23:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Поп-принцеса Брітні Спірс скористалася силою соцмереж, щоб привітати своїх шанувальників з ЛГБТ-спільноти з усього світу з місяцем гей-прайду, який в США відзначають в червні.

На честь місяця гей-прайду 38-річна виконавиця хітів «Oops! ... I Did It Again» і «... Baby One More Time» записала вдома відео-привітання, яким вчора поділилася з 80,4 млн своїх підписників в Twitter та Instagram з наступним підписом:

Щасливого місяця гей-прайду!!! Я дуже люблю моїх шанувальників з ЛГБТ-спільноти... Ви всі приносите мені стільки радості, і я пишаюся тим, що підтримую вас!!!

У відео Спірс подякувала шанувальникам за їхні «серця і пристрасть у всьому, що вони роблять», а також зізналася, що саме представникам ЛГБТ-спільноти вона «завдячує кращими ночами у своєму житті».

Відома співачка і сама причетна до одного з найзнаменитіших моментів для ЛГБТ-спільноти в поп-культурі. Ви ж пам'ятаєте її поцілунок з Мадонною на сцені церемонії нагородження MTV Video Music Awards в 2003 році? Він уже давно став історичним.

А в минулому році Спірс можна було почути в кінотеатрах в комедії «Корпоративні тварини», де вона озвучила привид самої себе.

1277 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...