Новини фільмів, в яких згадується Джеффрі Донован

29 березня 2021,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітового торішнього екшену «Джентльмени» Гай Річі представив трейлер свого нового фільму під назвою «Гнів людський», де зірка блокбастера «Форсаж: Гоббс та Шоу» Джейсон Стейтем ступає на стежку війни з озброєною бандою грабіжників.

Читати далі...
11 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це офіційно! Новий екшен культового режисера Гая Річі, який називається «Гнів людський», увірветься на екрани українських кінотеатрів 22 квітня!

Читати далі...
10 жовтня 2019,  16:23 | Новини фільмів

Одні злочинці потрапляють на ще більш небезпечних злочинців в офіційному трейлері комедійного трилера «Лиходії» за участю зірки горора «Воно» Білла Скарсгарда.

«Лиходії» розповідають про Міккі та Джулі (Білл Скарсгард і Майка Монро) закоханих в бігах, які прямують на південь, щоб почати нове життя в сонячному штаті Флорида. Коли їхня машина ламається після пограбування заправної станції, вони вриваються в найближчий будинок в пошуках нового комплекту коліс. Замість цього вони знаходять темний секрет і солодку, як пиріг, пару домовласників Джорджа та Глорію (Джеффрі Донован і Кіра Седжвік), які зроблять все, щоб не дати грабіжникам піти живими.

Світова прем'єра фільму Дена Берка і Роберта Ольсена відбулася в березні на американському кінофестивалі South by Southwest.

9 жовтня 2019,  17:46 | Новини фільмів

Супергероїня Диво-жінка повертається у світ анімації в новому пригодницькому мультфільмі «Wonder Woman: Bloodlines», який зняла студія Warner Bros. Animation.

У мультфільмі «Wonder Woman: Bloodlines» («Диво-жінка: Родовід» чи «Диво-жінка: Кровні узи») амазонка Діана Принс (Розаріо Довсон) відправляється слідом за Стівом Тревором (Джеффрі Донован) у світ людей, щоб захищати їх від сил зла. Їй належить битися з суперлиходійками Срібний лебідь (Марі Авгеропулос), Гепардою та Гігантою (Кімберлі Брукс), а також повернутися на острів Теміскіра, коли вона дізнається, що її дому загрожує велика небезпека.

Прем'єра мультфільму «Wonder Woman: Bloodlines» на офіційних стримінгових платформах відбулася 5 жовтня, а на DVD і Blu-ray він вийде 22 жовтня.

20 грудня 2017,  01:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бенісіо Дель Торо і Джош Бролін возз'єднуються в тизер-трейлері бойовика «Солдат», який буде продовженням 3-кратного номінанта на «Оскар» «Сікаріо».

Війна з наркотиками на кордоні між США і Мексикою загострилася, оскільки картелі почали перевозити терористів через кордон США. Для боротьби з війною федеральний агент Метт Гравер (Бролін) знову об'єднується з меркантильним Алехандро (Дель Торо).

Також у фільмі зіграють Кетрін Кінер, Ізабела Монер і Джеффрі Донован.

У світовий прокат сиквел від сценариста Тейлора Шерідана, який написав оригінал, виходить влітку 2018 року.

9 серпня 2016,  15:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший кадр байопіка «ЛБД» подає 2-кратного номінанта на премію «Оскар» Вуді Харрельсона в образі 36-го президента США Ліндона Б. Джонсона.

Читати далі...