Новини, в яких згадується Джеффрі Донован

Рецензія на фільм «Гнів людський»
Кривава помста Джейсона Стейтема за рецептом Гая Річі
12 травня 2021,  19:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці лютих дев'яностих Гай Річі, який з тих пір став культовим режисером нашого часу, і Джейсон Стейтем, який зараз є зіркою жанру екшен світового масштабу, увірвалися до світу кіно разом, і їхні перші спільні кримінальні картини «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш» практично моментально стали класикою бандитського жанру. У 2005 вони знову зустрілися на знімальному майданчику і зняли «Револьвер» (який виявився набагато менш популярним), і ось, невпинно підкоряючи протягом останніх 16 років Голлівуд та домігшись там успіху, Річі та Стейтем нарешті вирішили возз'єднатися знову, щоб вразити своїх шанувальників чимось незвичайним – драматичним екшен-трилером «Гнів людський», який мало схожий на їхні перші шедеври.

Читати далі...
29 березня 2021,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітового торішнього екшену «Джентльмени» Гай Річі представив трейлер свого нового фільму під назвою «Гнів людський», де зірка блокбастера «Форсаж: Гоббс та Шоу» Джейсон Стейтем ступає на стежку війни з озброєною бандою грабіжників.

Читати далі...
11 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це офіційно! Новий екшен культового режисера Гая Річі, який називається «Гнів людський», увірветься на екрани українських кінотеатрів 22 квітня!

Читати далі...
6 червня 2020,  17:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший погляд на легендарного актора бойовиків Ліама Нісона в новому екшен-трилері Марка Вільямса «Чесний злодій», компанію йому в якому складе зірка «Загону самогубців» Джай Кортні.

Читати далі...
29 травня 2020,  21:03 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий британський режисер Гай Річі вже завершив роботу над своїм наступним кримінальним проектом під назвою «Інкасаторська вантажівка», головного героя в якому втілить його давній друг Джейсон Стейтем.

Читати далі...
10 жовтня 2019,  16:23 | Новини фільмів

Одні злочинці потрапляють на ще більш небезпечних злочинців в офіційному трейлері комедійного трилера «Лиходії» за участю зірки горора «Воно» Білла Скарсгарда.

«Лиходії» розповідають про Міккі та Джулі (Білл Скарсгард і Майка Монро) закоханих в бігах, які прямують на південь, щоб почати нове життя в сонячному штаті Флорида. Коли їхня машина ламається після пограбування заправної станції, вони вриваються в найближчий будинок в пошуках нового комплекту коліс. Замість цього вони знаходять темний секрет і солодку, як пиріг, пару домовласників Джорджа та Глорію (Джеффрі Донован і Кіра Седжвік), які зроблять все, щоб не дати грабіжникам піти живими.

Світова прем'єра фільму Дена Берка і Роберта Ольсена відбулася в березні на американському кінофестивалі South by Southwest.

9 жовтня 2019,  17:46 | Новини фільмів

Супергероїня Диво-жінка повертається у світ анімації в новому пригодницькому мультфільмі «Wonder Woman: Bloodlines», який зняла студія Warner Bros. Animation.

У мультфільмі «Wonder Woman: Bloodlines» («Диво-жінка: Родовід» чи «Диво-жінка: Кровні узи») амазонка Діана Принс (Розаріо Довсон) відправляється слідом за Стівом Тревором (Джеффрі Донован) у світ людей, щоб захищати їх від сил зла. Їй належить битися з суперлиходійками Срібний лебідь (Марі Авгеропулос), Гепардою та Гігантою (Кімберлі Брукс), а також повернутися на острів Теміскіра, коли вона дізнається, що її дому загрожує велика небезпека.

Прем'єра мультфільму «Wonder Woman: Bloodlines» на офіційних стримінгових платформах відбулася 5 жовтня, а на DVD і Blu-ray він вийде 22 жовтня.

27 червня 2019,  17:00 | Оновлення

«Звабливий, Поганий, Злий»: фільм про одного з найжахливіших маніяків в історії США – з Заком Ефроном у головній ролі. У картині також знімалися Джим Парсонс (прокурор), лідер групи Metallica Джеймс Хетфілд (поліцейський, який заарештував Банді), Джон Малкович (суддя), Джеффрі Донован, Лілі Коллінз, Кая Скоделаріо. Права на дистрибуцію картини нещодавно викупив Netflix.

Картина розповідає про Теда Банді – маніяка, який зізнався у вбивстві 30 молодих дівчат (реальне число жертв так і не встановлено). Фільм показує арешт і судовий процес над Банді з точки зору його другого життя – сім'янина та люблячого батька.

Прем'єра фільму «Звабливий, Поганий, Злий» запланована на 25 липня.

20 грудня 2017,  01:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бенісіо Дель Торо і Джош Бролін возз'єднуються в тизер-трейлері бойовика «Солдат», який буде продовженням 3-кратного номінанта на «Оскар» «Сікаріо».

Війна з наркотиками на кордоні між США і Мексикою загострилася, оскільки картелі почали перевозити терористів через кордон США. Для боротьби з війною федеральний агент Метт Гравер (Бролін) знову об'єднується з меркантильним Алехандро (Дель Торо).

Також у фільмі зіграють Кетрін Кінер, Ізабела Монер і Джеффрі Донован.

У світовий прокат сиквел від сценариста Тейлора Шерідана, який написав оригінал, виходить влітку 2018 року.

28 липня 2017,  18:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Майже рік після світової прем'єри біографічної драми «ЛБД» на кінофестивалі в Торонто нарешті вийшов його перший трейлер. Фільм показує оскарівського номінанта Вуді Гаррельсона в образі Ліндона Б. Джонсона, який у важкі для Америки часи після смерті Джона Ф. Кеннеді (Джеффрі Донован) стає президентом США. Його дружину втілює оскарівська номінантка Дженніфер Джейсон Лі. Компанію їм складають Білл Пуллман та Річард Дженкінс.

Режисером кінокартини є оскарівський номінант Роб Райнер, який зняв фільми «Декілька хороших хлопців» і «Американський президент».

9 серпня 2016,  15:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший кадр байопіка «ЛБД» подає 2-кратного номінанта на премію «Оскар» Вуді Харрельсона в образі 36-го президента США Ліндона Б. Джонсона.

Читати далі...
3 листопада 2015,  19:53 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Тобі тут не вижити. Ти не вовк.
Тепер це вовчий край»,
- Алехандро

Режисер ДЕНІ ВІЛЬНЬОВПолонянки», «Пожежі») представляє гостросюжетний емоційний трилер, який занурює глядача в безодню змов, корупції та моральної плутанини прикордонній війни з наркотиками.

Коли агент ФБР і керівник групи по звільненню заручників Кейт Мейсер (лауреат премії «Золотий глобус» Емілі Блант) виявляє «будинок смерті» мексиканського наркокартелю, ця шокуюча знахідка тягне за собою серйозні наслідки як на особистому, так і на глобальному рівні. Кейт запрошують взяти участь в секретній операції, що очолює загадковий агент, відомим на ім'я Алехандро (лауреат премії «Оскар» Бенісіо дель Торо), і спеціальний агент Метт Грейвер (номінант на премію «Оскар» Джош Бролін). Хоча Кейт намагається переконати себе, що домагається правосуддя, її затягує в саму середину таємної війни, в якій замішані безжальні картелі, кровожерливі вбивці, американські шпигуни під прикриттям і тисячі безневинних людей.

Читати далі...