Новини, в яких згадується Джин Смарт

Рецензія на фільм «Вавилон» (2022)
Декаданс та пошуки сенсу життя в Голлівуді
10 квітня 2023,  04:11 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Режисер Дем'єн Шазелл вже зізнавався у коханні Голлівуду і класичним фільмам (а також джазу) у своєму хітовому мюзиклі «Ла-Ла Ленд» з Еммою Стоун та Раяном Ґослінгом, який (в гарному сенсі) розбив серце кожному, хто його подивився. А тепер Шазелл вирішив зробити це знову, знявши свою дуже нецензурну версію того, як Голлівуд переходив від німого кіно до звукових фільмів, і красномовно назвавши її «Вавилон». І його нова стрічка точно розрахована на кіноманів з міцними нервами. Вважаєте себе такими? Тоді ласкаво просимо за лаштунки Голлівуду 1920-30-х років...

Читати далі...
28 листопада 2022,  21:21 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та лауреат премії «Оскар» Бред Пітт піддаються усім спокусам Голлівуда у новому трейлері драматичного фільму «Вавилон», який зняв режиссер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Дем'єн Шазелл.

Читати далі...
19 лютого 2021,  20:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер детективного міні-серіалу «Мейр з Істтауна» (в минулому відомий як «Кобила Істтауна» через двозначність імені головної героїні), каст якого очолює володарка премій «Оскар» та «Еммі» Кейт Вінслет.

Читати далі...
11 лютого 2021,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO, який в минулому радував нас хітовими драматичними серіалами «Справжній детектив», «Велика маленька брехня» та «Відіграти назад», поділився кадрами свого наступного міні-серіалу «Кобила Істтауна» за участю лауреатки премії «Оскар» Кейт Вінслет.

Читати далі...
11 листопада 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У науково-фантастичній комедії «Суперінтелект» («Superintelligence») героїня Мелісси МакКарті стає першою лінією оборони людства проти збожеволілого штучного інтелекту, який хоче підірвати планету.

Читати далі...
10 листопада 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. Pictures поділилася першим трейлером науково-фантастичної комедії «Суперінтелект» («Superintelligence»), в якій зірці фільму «Шпигунка» Меліссі МакКарті доведеться згадати деякі шпигунські штучки, щоб... знову врятувати світ.

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
14 вересня 2019,  03:21 | Новини серіалів

У мережі з'явився повноцінний трейлер супергеройського серіалу «Хранителі», адаптації однойменної серії коміксів DC від американського телеканалу HBO, який подарував нам «Гру престолів» та «Світ Дикого Заходу».

Події серіалу будуть розвиватися в наш час, після подій графічного роману Алана Мура і Дейва Гіббонса, який у 2009 році успішно екранізував Зак Снайдер. В цьому альтернативному світі, де лінчувальники в масках знаходяться поза законом, все ще залишилися ті, хто бореться за справедливість. Як, наприклад, детектив Анджела Абар (Реджина Кінг), яка надягає маску, щоб ловити поганих хлопців і не наражати на небезпеку свою сім'ю. Допомагає їй в цьому небезпечному хрестовому поході проти зла агент ФБР Лорі Блейк (Джин Смарт), відома в коміксах як Шовковий Привид.

Трейлер розкриває, що «Хранителі» прибудуть на телеекрани 20 жовтня.

23 липня 2019,  20:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 3 сезону супергеройського серіалу Ноя Гоулі «Легіон» виходить на новий рівень божевілля (так, виявляється, йому ще є куди рости).

Готові до ще однієї заплутаної подорожі в минуле? Синопсис 6 серії говорить, що в ній Сід (Рейчел Келлер) буде рости в чужій країні, а промо-ролик показує, як її хапає Девід (Ден Стівенс) і вирішує переписати її історію. Далі ми потрапляємо в альтернативну реальність Мелані (Джин Смарт) і Олівера (Джемейн Клемент), які живуть наприкінці 19 століття і знаходять в лісі маленьку дівчинку. Вони беруть її до себе на виховання, і Мелані зазначає, що відчуває, ніби вони вже зустрічалися з нею раніше. Але ігри з часом не проходять даремно, і у кінці відео Девід просить у Сід вибачення та обіцяє все виправити.

Серія «Chapter 25» («Глава 25»), яку зняв режисер Джон Камерон, прибуде на телеекрани 30 липня за українським часом.

21 липня 2019,  01:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хтось повертається з Марса... На конвенції San Diego Comic-Con показали офіційний трейлер очікуваного антигеройського серіалу від HBO «Хранителі», заснованого на відомому графічному романі Алана Мура і Дейва Гіббонса.

Серіал «Хранителі» буде продовженням оригінального коміксу і покаже альтернативну версію сучасної Америки, в якій лінчувателі в масках опиняються поза законом через свої жорстокі методи. Проте деякі з них збираються разом з метою почати революцію, поки інші вирішують їх зупинити, щоб світ не загруз в хаосі. І в цей тривожний час з Марса на Землю повертається легендарний доктор Мангеттен.

Прем'єра «Хранителів», де зіграють Реджина Кінг, Джеремі Айронс, Дон Джонсон, Яхья Абдул-Матін II і Джин Смарт, відбудеться у жовтні.

9 травня 2019,  19:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тік-так. Телеканал HBO і компанія DC представили дебютний тизер-трейлер свого нового антигеройського серіалу «Хранителі».

Серіал «Хранителі» буде сучасною адаптацією відомого графічного роману Алана Мура, який розповідає про групу лінчувателів в масках. Їх зіграють володарі премії «Оскар» Джеремі Айронс, Реджіна Кінг і Луїс Госсет мол., а також Дон Джонсон, Джин Смарт, Тім Блейк Нельсон і Яхья Абдул-Матін II.

На телеекрани «Хранителі» прибудуть восени.

16 вересня 2018,  01:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блейк Лайвлі поділилася шісткою інтригуючих промо-роликів свого нового трилера «Проста послуга», які за духом нагадують серіали «Відчайдушні домогосподарки» і «Милі ошуканки».

Читати далі...
27 липня 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівія Вайлд і Оскар Айзек косплеять Мію Воллес та Вінсента Вегу з «Кримінального чтива» у новому трейлері драматичного фільму «Саме життя».

Читати далі...
20 червня 2018,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анна Кендрік та Блейк Лайвлі підіймають тост на нових персональних постерах детективного трилера «Проста послуга».

Читати далі...
31 травня 2018,  18:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик 10 серії 2 сезону серіалу від Marvel «Легіон», яка обіцяє «возз'єднання, руйнацію та гнів».

Ленні (Обрі Плаза) опиняється в пустелі і запитує у групи людей з сейфами на головах, які сидять навколо великої діри в землі, де знаходиться монастир. Сід (Рейчел Келлер) говорить, що хтось посадив монстра в голову Девіда (Ден Стівенс). Мелані (Джин Смарт) зазначає, що Девід божевільний. Сід засмоктує в ту саму дірку в землі, а Девід бере в руки дриль і вирішує помститися Оліверу (Джемейн Клемент).

Російськомовна прем'єра серії «Chapter 18» («Глава 18»), яка є передостанньою серією нинішнього сезону, відбудеться 6 червня.