Дивіться український трейлер фільму «Суперінтелект» з Меліссою МакКарті

11 листопада 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У науково-фантастичній комедії «Суперінтелект» («Superintelligence») героїня Мелісси МакКарті стає першою лінією оборони людства проти збожеволілого штучного інтелекту, який хоче підірвати планету.

Офіційний синопсис фільму «Суперінтелект», який зняв режисер інших хітових комедій з МакКарті «Леді Бос», «Душа компанії» і «Теммі» Бен Фелкоун:

З Керол Пітерс ніколи не траплялось нічого екстраординарного. Тож коли вдома з нею почав розмовляти телевізор, телефон і мікрохвильовка, Керол здалось, що це розіграш. Або що вона потрохи божеволіє. Насправді ж, перший у світі суперінтелект вирішив поспостерігати за спробами Керол помиритися з колишнім, щоб краще зрозуміти людську природу. Невдовзі всемогутній штучний інтелект починає керувати життям жінки і виношує зловісний план – захопити світ. Тепер Керол Пітерс – останній шанс людства перед тим, як суперінтелект може вирішити покінчити з ним.

Компанію МакКарті в цій битві за планету та власне щастя складуть Джеймс Корден, Боббі Каннавале, Браян Тайрі Генрі, Джин Смарт, Каран Соні та Сара Бейкер.

Комедія «Суперінтелект» увірветься на великі екрани 26 листопада.

1585 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: