Кліфф КертісCliff Curtis

Кліфф Кертіс / Cliff Curtis
Народився 27 липня 1968
Зріст: 184 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Аватар 5 (2028) ... Tonowari
Аватар 4 (2026) ... Tonowari
Аватар 3 (2024) ... Tonowari
Мег 2 (2023) ... James «Mac» Mackreides
Аватар 2: Шлях води (2022) ... Tonowari
Ремінісценція (2021) ... Cyrus Boothe
Доктор Сон (2019) ... Billy Freeman
Форсаж: Гоббс та Шоу (2019) ... Jonah
Мег (2018) ... Mac
Merata: How Mum Decolonised the Screen (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...