Новини, в яких згадується Петтон Освальт

12 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Новий промо-ролик пригодницької стрічки «Мисливці на привидів: Крижана імперія» задає її акторам питання про те, чи колись вони зіштовхувалися з паранормальними явищами у своєму житті. І відповіді вас здивують.

Читати далі...
2 вересня 2022,  21:30 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

В прокат вийшла незвичайна комедія «Я кохаю свого тата», де батька головного героя грає актор Петтон Освальт. І ви точно бачили його в багатьох популярних фільмах та серіалах останнього десятиріччя, включаючи кіновсесвіт Marvel.

Читати далі...
27 березня 2021,  20:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У перерві між серіалами від Marvel Studios «Сокіл і Зимовий солдат» та «Локі» вийде ще один серіал, знятий за коміксами Marvel, супергеройський мультсеріал для дорослих «M.O.D.O.K.», який готує стримінгова платформа Hulu.

Читати далі...
28 травня 2020,  15:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.», заснованого на фільмах MCU, згадує Червоного черепа і сироватку для створення суперсолдатів з супергеройського екшену «Перший месник».

Читати далі...
22 червня 2019,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий промо-ролик 4 сезону хітового детективного серіалу «Вероніка Марс» дозволяє почути фрагмент нового каверу на його головну пісню «We Used to Be Friends», який записала співачка Кріссі Гайнд з рок-групи The Pretenders.

Читати далі...
1 червня 2019,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два пса вчать свого нового маленького друга-людину всьому, що самі знають та вміють, у другому дубльованому ТБ-ролику комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2»

Події сиквела «Секретів домашніх тварин» будуть розвиватися декілька років по тому і покажуть, як в будинку Макса (Петтон Освальт) та Дюка (Ерік Стоунстріт) з'являється нова людина малюк Ліам, син їхньої хазяйки Кейті (Еллі Кемпер). Ліам дуже любить своїх собак і в усьому намагається бути схожим на них і в їжі, і на прогулянці.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Секрети домашніх тварин 2», щоб дізнатися, чому він є однією з найкращих анімаційних історій цього року.

27 травня 2019,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим займаються ваші собаки, поки вас немає вдома? Дізнайтеся, подивившись смішний український ТБ-ролик мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», чиї допрем'єрні покази в Україні стартували 25 травня.

Читати далі...
21 травня 2019,  15:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Illumination, яка подарувала нам хітові мультфільми «Нікчемний я» та «Посіпаки», поділилася фінальним трейлером своєї нової пригодницько-комедійної анімації «Секрети домашніх тварин 2».

Сиквел мультфільму «Секрети домашніх тварин» покаже повернення двох суперників, які стали друзями, Макса (Петтон Освальт) і Дюка (Ерік Стоунстріт), що тепер мирно живуть в квартирі своєї хазяйки Кейті (Еллі Кемпер). На них чекають нові подорожі, нові знайомства й різні випробування як на вулицях улюбленого Нью-Йорка, так і за його межами. Так що пристебніть ремені, оскільки за кермо сідає їхній безбашенний товариш Капітан Сніжок (Кевін Гарт).

Ви вже можете купити квитки на сеанси «Секрети домашніх тварин 2» на нашому сайті. Допрем'єрні покази мультфільму стартують 25 травня, а в широкий український прокат він вийде 31 травня.

15 травня 2019,  19:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий пес Макс намагається дістати свою улюблену іграшку Бджілку з-під столу в новому тизер-трейлері очікуваного комедійно-пригодницького мультфільму від кіностудії Illumination «Секрети домашніх тварин 2».

У продовження хітової анімації «Секрети домашніх тварин» пес Макс (Петтон Освальт) вирушає до ветеринара, і його на шию вішають спеціальний комір, щоб він не розчісував і не кусав себе на час лікування. Коли Макс повертається додому, то бачить свою улюблену іграшку Бджілку під столом, і хоче її дістати, щоб погратися... але комір наполегливо не дає йому цього зробити. Тим не менш Максу якимось чином вдається возз'єднатися з іграшкою, і він показує Бджілку своїй подрузі Гіджет (Дженні Слейт).

Дивіться також український трейлер мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який прибуде в кінотеатри України 30 травня.

24 квітня 2019,  18:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер пригодницько-комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2» від режисера франшизи «Нікчемний я» Кріса Рено.

Знамениті домашні улюбленці повертаються! У продовженні хітової анімаційної картини «Секрети домашніх тварин» на Макса (Петтон Освальт), Дюка (Ерік Стоунстріт), Хлою (Лейк Белл), Гіджет (Дженні Слейт), Сніжка (Кевін Гарт) та інших домашніх улюбленців різних видів і характерів чекають нові захоплюючі пригоди як у великому місті, так і за його межами.

До речі, голосом суворого пса Рустера, якого Макс зустрічає на фермі, в оригіналі став зірка франшиз «Індіана Джонс» та «Зоряні війни» Гаррісон Форд.

Українська прем'єра «Секретів домашніх тварин 2» відбудеться 30 травня.

21 квітня 2019,  00:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Навіть якщо ти маленький, всередині тебе все одно живе герой. Пес Макс вирушає у відпустку за місто, де його підстерігають різні небезпеки, в повноцінному трейлері комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2».

У продовженні анімації «Секрети домашніх тварин» Макс (Петтон Освальт) та Дюк (Ерік Стоунстріт) залишили свою ворожнечу позаду і стали справжніми друзями. Після походу до ветеринара Макс дізнається, що їхня хазяйка Кейті (Еллі Кемпер) вирішила відправитися разом з ними на ферму, де хлопцям доведеться познайомитися з суворим псом Рустером (Гаррісон Форд). Тим часом у Нью-Йорку Сніжок (Кевін Гарт) стає супергероєм і бере участь в рятувальній операції, а Гіджет (Дженні Слейт) намагається зійти за кішку, коли потрапляє в квартиру до старенької, у якої, здається, є 20 кішок.

Дивіться також український тизер-трейлер мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який показав, як собаку перетворити на кішку. У кіно з 30 травня.

21 лютого 2019,  14:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Макс і Дюк відправляються на ферму в шостому тизер-трейлері комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2» від студії Illumination, яка подарувала нам «Посіпак» та «Ґрінча».

У продовженні хітової анімаційної картини «Секрети домашніх тварин» головний герой Макс (Петтон Освальт) вирушає до ветеринара і після процедур (чи операції) повинен ходити в спеціальному захисному ветеринарному комірі, який йому заважає. Щоб він відволікся, їх з другом Дюком (Ерік Стоунстріт) відвозять на ферму, де домашні собаки знайомляться з місцевими жителями та суворим псом Рустером, голосом якого став зірка франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд.

Дивіться також попередній український тизер-трейлер мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який присвячений шпіцу по кличці Гіджет (Дженні Слейт). У кіно з 30 травня.

19 січня 2019,  03:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нік обіцяє нікого не вбивати, але незабаром порушує цю обіцянку в офіційному трейлері 2 сезону фентезійно-комедійно-кримінального серіалу «Хеппі», де божевілля виходить на новий рівень.

Читати далі...
18 грудня 2018,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кролик Сніжок стає супергероєм у третьому офіційному трейлері американського мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який щойно випустила студія Illumination.

В перших «Секретах домашніх тварин» Сніжок (Кевін Харт) жив на вулиці і був лідером підпільного руху покинутих домашніх тварин, який подружився з домашніми псами Максом (Петтон Освальт) і Дюком (Ерік Стоунстріт), а після був прийнятий в сім'ю дівчинкою Моллі. Його особистий трейлер сиквела показує, що Сніжку живеться в новому домі дуже весело, оскільки вони з Моллі грають в супергероїв.

Дивіться також персональні трейлери анімації «Секрети домашніх тварин 2», які були присвячені головному герою Максу та ледачій кішці Хлої (Лейк Белл). Цікаво, про кого буде четвертий трейлер... У кіно з 30 травня 2019 року.

20 листопада 2018,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Illumination поділилася другим офіційним трейлером мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який показує повернення кішки Хлої, що полюбилася глядачам.

Продовження популярної анімаційної комедії «Секрети домашніх тварин» буде слідувати за групою домашніх улюбленців різних видів і мастей, які знають, як розважитися, поки їхні господарі на роботі. Головним героєм історії залишається веселий пес Макс (Петтон Освальт), а новий трейлер показує, що компанію йому на екрані знову складе апатична й шкідлива кішка Хлоя (Лейк Белл), яка тут усіма способами намагається розбудити свою хазяйку.

Дивіться також перший український трейлер «Секрети домашніх тварин 2», який присвячений Максу. У кіно з 30 травня 2019 року.