«Вероніка Марс»: Кріссі Гайнд записала нову версію головної пісні серіалу

22 червня 2019,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий промо-ролик 4 сезону хітового детективного серіалу «Вероніка Марс» дозволяє почути фрагмент нового каверу на його головну пісню «We Used to Be Friends», який записала співачка Кріссі Гайнд з рок-групи The Pretenders.

Якщо ви любите серіал «Вероніка Марс», який виходив на екрани з 2004 по 2007 рік, то напевно любите і його пісню зі вступних титрів «We Used to Be Friends».

У продовженні цієї хітової детективної драми прозвучить її оновлена версія, яку в новому промо-ролику творець серіалу Роб Томас грає під вікнами виконавиці головної ролі Крістен Белл, імітуючи культову сцену з фільму Кемерона Кроу «Скажи що-небудь».

Як вам такий кавер? Звучить цікаво, чи ви все-таки віддаєте перевагу оригіналу від The Dandy Warhols? Пишіть в коментарях.

Офіційний синопсис 4 сезону «Вероніки Марс»:

Нептун приголомшують вбивства студентів, які приїхали туди на весняні канікули, що знижує привабливість міста для туристів. Після того як Mars Investigations наймає сім'я одного з убитих, Вероніка опиняється в центрі 8-серійного детектива, що протиставляє багату еліту міста, яка хоче якомога швидше покласти край місячній вакханалії, робочому класу, який покладається на приплив грошей від туристів.

Прем'єра нових серій серіалу «Вероніка Марс», де також зіграють Джейсон Дорінг, Енріко Колантоні, Френсіс Капра, Персі Даггс III, Раян Гансен, Дж.К. Сіммонс і Петтон Освальт, відбудеться 26 липня.

2471 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: