Новини серіалів, в яких згадується Джеффрі Дін Морган

6 травня 2024,  13:25 | Новини серіалів

На вихідних платформа Prime порадувала нас повноцінним трейлером четвертого сезону хітового (і дуже кривавого) антигеройського серіалу «Хлопаки», де головні ролі виконують Карл Урбан та Ентоні Старр. А ще тут з'являються персонажі з минулорічного спін-офу «Покоління "Ві"».

Читати далі...
4 грудня 2023,  18:23 | Новини серіалів

Лідер Сімки Гоумлендер влаштовує в Америці божевільний хаос у стилі MAGA у першому трейлері майбутнього сезону хітового серіалу «Хлопаки».

Читати далі...
29 травня 2023,  09:55 | Новини серіалів

Цього літа на телеекрани повернуться культові персонажі всесвіту «Ходячі мерці» Ніган та Меггі, які вирушать у спільну пригоду в серіалі «Ходячі мерці: Мертве місто».

Читати далі...
18 жовтня 2022,  14:38 | Новини серіалів

Знайомтеся, Сейдж і Феєрверк. Вони будуть новими супергероїнями, яких представить четвертий сезон мегапопулярного серіалу про токсичних суперлюдей «Хлопаки».

Читати далі...
11 березня 2020,  18:12 | Новини серіалів

Зірка хітового детективного серіалу «Вбивство на пляжі» Девід Теннант знову опиняється в центрі заплутаного розслідування тільки тепер не в якості детектива, а в якості потерпілого в трейлері нового міні-серіалу «Падіння в мертві води».

Події 4-серійної детективної драми, яку написала Дейзі КуламЛюди», «Гранчестер», «Смерть у раю»), розвиваються в невеликому шотландському містечку. Її головним героєм є Том Кендрік, у якого є дружина і діти.Одного разу в їхньому будинку починається пожежа, і всі рідні Тома гинуть. Поліція починає розслідування, і в його ході з'ясовується, що пожежа була не випадковістю, а умисним підпалом. І, як показує трейлер, Том опиняється в числі підозрюваних.

Одну з головних ролей в серіалі виконує актриса Каш Джамбо, яку наприкінці березня можна буде побачити в кінотеатрах у ще одній детективній історії під назвою «Убивства з листівками», де також зіграють Джеффрі Дін Морган та Фамке Янссен.

13 лютого 2020,  22:54 | Новини серіалів

На цьому тижні з'явився новий 30-секундний трейлер 10 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», який зараз знаходиться на зимових канікулах. Що ж цікавого він розкрив?

У трейлері Шептуни йдуть в атаку на наших героїв, і їхній лідер Альфа (Саманта Мортон) зловісно каже комусь про «світло за темрявою», натякаючи на смерть, і про те, що вона зустріне там цю людину. У нових серіях «ті, хто вижив, потраплять в різні пастки частина з них опиниться в печері з ходячими мерцями, а інших затягне вир підозри і горя». Нам показують Мішонн (Данай Гуріра) з улюбленою битою Нігана (Джеффрі Дін Морган) в руках, і вже ходять чутки, що саме її трагічну долю пророкує Альфа.

Серіал «Ходячі мерці» повернеться 24 лютого за українським часом.

3 серпня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Дерілом, Керол, Мішонн, Ніганом та жахливими зомбі? Тоді дивіться розширений трейлер 10 сезону хітового серіалу «Ходячі мерці», який показали в липні на конвенції Comic-Con.

У нових серіях на наших героїв чекає зовсім інша війна з Шептунами та їхньою предводителькою Альфою (Саманта Мортон), яку можна побачити в трейлері. Також нам показують, як Деріл (Норман Рідус) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган), Мішонн (Данай Гуріра) і Росіта (Крістіан Серратос) відважно борються із зомбі, Керол (Мелісса МакБрайд) і Деріл мріють просто сісти на байк і втекти подалі на захід, Мішонн цілується з Єзекіїлем (Харі Пейтон) і... бере в руки битку Нігана Люсіль. А ви до цього готові?

Прем'єра 10 сезону «Ходячих мерців» відбудеться восени, 6 жовтня.

1 лютого 2019,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився інтригуючим промо-роликом 13 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне», яка буде його 300-ю серією.

У наступній серії Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) будуть шукати окультний спосіб для вирішення своєї нової проблеми, коли їх часова лінія починає кардинально змінюватися, але замість рішення вони знайдуть набагато більше, ніж кожен з них припускав.

Під тим, що брати Вінчестери знайдуть «набагато більше, ніж кожен з них припускав», мається на увазі їх возз'єднання зі своїми батьками Мері (Саманта Сміт) і Джоном (Джеффрі Дін Морган), які обидва вижили в цьому альтернативному світі і все ще знаходяться разом.

Ювілейна серія під назвою «Lebanon» («Ліван»), режисером якої виступив Роберт Сінгер, вийде 8 лютого за українським часом.

21 липня 2018,  03:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 9 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці» обіцяє багато драми, багато екшену за участю зомбі і багато нових персонажів.

Читати далі...
10 квітня 2018,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC представив божевільний промо-ролик заключної 16 серії 8 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», яку зняв Грег Нікотеро.

Опис серії говорить, що громади виживших об'єднують свої сили під час останньої битви з Ніганом (Джеффрі Дін Морган) і Спасителями, поки розгортається повномасштабна війна. У промо-ролику Морган (Ленні Джеймс) говорить Ріку (Ендрю Лінкольн), що «ми стали гіршими, ніж ми були, і ми не можемо повернутися до минулого, тому давайте просто закінчимо це», після чого на екрані з'являється безліч різних тизерів цікавих моментів, які завершуються загальним планом хороших хлопців на пагорбі. Як вважаєте, хто з них не переживе цю війну?

Фінальна серія 8 сезону «Ходячих мерців» називається «Wrath» («Гнів»), її тривалість складе 44 хвилини, а прем'єра відбудеться 16 квітня за українським часом. Серіал повернеться з 9 сезоном цієї осені.

4 квітня 2018,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці».

Ніган (Джеффрі Дін Морган) повертається до Спасителів і планує вирішальний наступ на Хіллтоп; Аарон (Росс Маркванд) продовжує шукати союзників; Деріл (Норман Рідус) та Росіта (Крістіан Серратос) вирішують діяти і протистоять старому другові.

Серія «Worth» («Цінність») вийде на екрани 9 квітня за українським часом.

27 березня 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 8 сезону «Ходячі мерці» залишилося всього три серії, і промо-ролик 14 серії показує, що кульмінація вже близько.

Синопсис повідомляє, що бранець Звалища робить відкриття; Керол (Мелісса МакБрайд) шукає когось в найближчому лісі; Рік (Ендрю Лінкольн) і Морган (Ленні Джеймс) опиняються в оточенні незнайомців — зомбі, з якими вони круто б'ються пліч-о-пліч в даному промо-ролику. Тим часом Росіта (Крістіан Серратос) й Деріл (Норман Рідус) шпигують за Святилищем і дізнаються, що Юджин (Джош Макдермітт) робить кулі для Рятівників. А в кінці відео показує, як Джедіс (Полліанна Макінтош), озброївшись битою Люсіль, тягне кудись Нігана (Джеффрі Дін Морган). Чи зможе лиходій пережити цей день?

Серія «Still Gotta Mean Something» («Все ще має щось означати») вийде на екрани 2 квітня за українським часом. Не хвилюйтеся, «Ходячі мерці» вже продовжені на 9 сезон.

15 березня 2018,  13:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився промо-роликом 12 серії 8 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці».

Лідери Хіллтопа опиняються перед дилемою після прибуття несподіваних гостей, а Рік (Ендрю Лінкольн) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган).

Серія «The Key» («Ключ») вийде на екрани 19 березня за українським часом. 8 сезон завершиться в квітні.

6 березня 2018,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В рядах александрійців назріває серйозний конфлікт в 11 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці».

Прямуючи в Хіллтоп, Деріл (Норман Рідус) заводить людей в небезпечне болото, яке кишить зомбі; Тара (Аланна Мастерсон) категорично проти цього шляху і вирішує помститися перекинчику Двайту (Остін Амеліо), наставивши на нього пістолет; а віра Гебріела (Сет Гілліам) проходить серйозне випробування. У промо-ролику також з'являються зла Меггі (Лорен Кохен) та підступний Ніган (Джеффрі Дін Морган).

Серія «Dead or Alive Or» («Живими або мертвими або») вийде на екрани 12 березня за українським часом.

26 лютого 2018,  12:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Ходячі мерці» повернувся в неділю з драматичним епізодом, після чого канал AMC поділився промо-роликом його наступної серії.

Опис 10 серії 8 сезону повідомляє, що групи об'єднають свої сили і наблизяться до Хіллтопу; Аарон (Росс Маркванд) та Енід (Кейтлін Након) будуть шукати союзників. Промо-ролик показує, як Рік (Ендрю Лінкольн) говорить Нігану (Джеффрі Дін Морган), що хоче його вбити, а Ніган кричить Саймону (Стівен Огг), що він «зробить свою роботу», після чого Саймон бере ситуацію в свої руки.

Серія «The Lost and the Plunderers» («Втрачені і грабіжники») вийде на екрани 5 березня за українським часом.