Новини серіалів, в яких згадується Клер Фой

7 грудня 2023,  22:33 | Новини серіалів

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
20 вересня 2019,  17:30 | Новини серіалів

На початку року Олівія Колман отримала «Оскар» за втілення королеви Анни у фільмі «Фаворитка», а тепер актриса зіграє зрілу королеву Єлизавету II в 3 сезоні історичної драми «Корона».

Читати далі...
14 серпня 2019,  17:04 | Новини серіалів

Прощай, Клер Фой! Роль королеви Єлизавети II в 3 сезоні популярної історичної драми «Корона» буде виконувати володарка премії «Оскар» Олівія Колман.

Вчора стримынговий сервіс Netflix опублікував в мережі перший тизер 3 сезону «Корони», який здійснить значний стрибок у часі і покаже правління королеви Єлизавети II з 1964 по 1977 рік, тому тепер її буде грати Колман. Також разом з Фой ми змушені попрощатися і з акторами Меттом Смітом і Ванессою Кірбі. В 3 сезоні ролі принца Філіпа, чоловіка королеви, та принцеси Маргарет, її сестри, виконуватимуть Тобайас Мензіс та Гелена Бонем Картер.

Нааприкінці тизер повідомляє, що прем'єра нових серій «Корони» відбудеться 17 листопада.