Оновлення, в яких згадується Клер Фой

12 червня 2018,  11:40 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер біографічної драми «Перша людина» з Райаном Ґослінгом у головній ролі.

Захоплююча історія про найнебезпечнішу місію в історії людства. Легендарний Ніл Армстронг першим ступив на поверхню Місяця, та мало хто знає, яку ціну йому довелось за це заплатити. Фільм охопить події 1961-1969 років, включаючи особисте життя астронавта і процес підготовки та виконання історичної місії NASA.

Астронавта Ніла Армстронга, який першим ступив на Місяць, зіграв Райан Ґослінг. Роль дружини Армстронга Дженет Шерон виконала актриса Клер Фой, а Базза Олдрина, другої людини на Місяці, – Корі Столл. Режисером картини виступив Дем'єн Шазелл, який отримав Оскара за кращу режисуру картини «Ла-Ла Ленд», ставши наймолодшим в історії лауреатом даної номінації.

Українська прем'єра фільму «Перша людина» відбудеться 22 листопада.

7 грудня 2017,  23:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд і володарка «Золотого глобуса» Клер Фой відправляються в незабутній політ у фрагменті біографічної драми «Дихай», яка є режисерським дебютом актора Енді Серкіса.

Фільм розповість реальну історію красивого й талановитого чоловіка Робіна Кавендіша. Вони з дружиною Діаною дуже люблять пригоди, але їх життя приймає драматичний оборот, коли Робін опиняється паралізованим після поліомієліту. Тим не менш, це не зупиняє пару в прагненні отримувати від життя усе і прожити його так, як вони цього хочуть, а не так, як кажуть їм лікарі.

Побачити «Дихай» в українських кінотеатрах можна вже з сьогоднішнього дня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

27 листопада 2017,  15:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Сміт повертається в образі принца Філіпа в четвертому трейлері 2 сезону хітової драми «Корона».

Трейлер показує дитинство Філіпа, коли він був «просто Філіпом»; його подорожі, де він відпустив бороду; і стосунки зі своєю дружиною, королевою Єлизаветою II (Клер Фой), з якої він прожив вже 10 років. Філіп каже, що є два типи людей: одні, яких всі вважають тими, кому можна довіряти, а потім вони виявляються слабкими і зраджують; та другі, які є дуже складними за характером людьми, але після перевірки часом виявляються найнадійнішими. Саме до останніх Філіп відносить себе і називає королеву «своєю [головною] роботою».

Всі серії 2 сезону «Корони» стануть доступні до перегляду на Netflix з 8 грудня.

22 листопада 2017,  16:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванесса Кірбі сяє в образі принцеси Маргарет в новому трейлері 2 сезону історичної драми «Корона».

У майбутніх серіях монархію чекають непрості часи, і поки королева Єлизавета II (Клер Фой) прагне вершити історію, а не сидіти склавши руки, її сестра принцеса Маргарет починає бунтувати, оскільки королева змусила Маргарет розлучитися з її коханим Пітером Таунсендом (Бен Майлз). Щоб помститися, принцеса вирішує закрутити роман з фотографом Ентоні Армстронгом-Джонсом (Меттью Гуд), і, як натякає даний трейлер, у нього є темний секрет.

Прем'єра 2 сезону «Корони», де також повернеться Метт Сміт в ролі принца Філіпа, відбудеться 8 грудня.

25 вересня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Енді Серкіс разом з виконавцями головних ролей Ендрю Гарфілдом та Клер Фой представив другий трейлер біографічної драми «Дихай». Вона розповість реальну історію молодого любителя пригод Робіна Кавендіша (Гарфілд), чия життя перевертається, коли він опиняється паралізованим після поліомієліту. Але це не зупиняє їх з дружиною Діаною (Фой), і пара починає боротися за права людей з обмеженими можливостями, щоб мати шанс жити повним життям.

Український трейлер режисерського дебюту Серкіса дивимося тут. У кіно він вийде в листопаді.

10 серпня 2017,  20:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився тизер-трейлером 2 сезону біографічного серіалу «Корона», що отримав в цьому році 2 «Золотих глобуса» і 2 премії BAFTA. У ньому Клер Фой та Метт Сміт повертаються в образах королеви Великої Британії Єлизавети II та її чоловіка принца Філіпа, у яких виникають суперечності. Також відео представляє зірку «Декстера» Майкла С. Холла в образі президента США Джона Ф. Кеннеді.

Прем'єра нових 10 серій серіалу, де з'являться Ванесса Кірбі й Меттью Гуд, відбудеться 8 грудня.

30 червня 2017,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівський номінант Ендрю Гарфілд втілює в біографічній драмі «Дихай» борця за права інвалідів Робіна Кавендіша, який виявився паралізованим після поліомієліту. Спершу йому здалося, що його життя закінчилося, але його смілива дружина Діана, яку грає зірка «Корони» Клер Фой, вирішує, що він просто зобов'язаний побачити, як росте їх син. Таким чином Робін стає першим, кому вдається жити з цим діагнозом за межами лікарні, і він починає боротися за те, щоб і інші паралізовані змогли покинути її сірі стіни.

Режисером кінокартини виступив Енді Серкіс. У жовтні фільм відкриє 61-й Лондонський кінофестиваль.

5 жовтня 2016,  14:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер історичного міні-серіалу «Корона» представляє молоду королеву Єлизавету II, яка в 21 рік виходить заміж за принца Філіпа, а в 25 стає на чолі найвідомішої в світі монархії, що виявляється серйозним випробуванням для неї та її особистого життя.

Головну героїню і її чоловіка втілюють тут Клер Фой і Метт Сміт, а в образі Вінстона Черчілля на екрані з'явиться Джон Літгоу.