Оновлення, в яких згадується Джефф Голдблюм

8 грудня 2017,  13:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер пригодницької картини «Світ Юрського періоду 2» від продюсера Стівена Спілберга.

У сиквелі «Світу Юрського періоду», де відкриття нового парку з динозаврами пройшло за небезпечним сценарієм «Парку Юрського періоду», повертаються Кріс Претт і Брайс Даллас Говард, які знову вирішують відправитися на острів, населений давніми істотами. Але рятувати вони будуть не людей, а динозаврів, адже їх острів ось-ось вибухне. Також в трейлері з'являється зірка франшизи Джефф Голдблюм та новачок Джастіс Сміт.

Дивимося відео про зйомки «Світ Юрського періоду 2», яке показує, як створювалися динозаври. У кіно фільм прибуде 7 червня 2018 року.

8 грудня 2017,  10:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя завжди знаходить спосіб в першому трейлері пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2».

Колишній морський піхотинець і дресирувальник Овен Грейді (Кріс Претт) та адміністратор другого сумнозвісного парку розваг Клер Дірінг (Брайс Даллас Говард) відправляються назад на острів, який скоро вибухне, щоб врятувати звідти динозаврів. Але доктор Ян Малкольм (Джефф Голдблюм) попереджає, що динозаври були тут задовго до нас, і якщо ми не будемо обережні, вони знову захоплять планету.

Українська прем'єра фільму Хуана Антоніо Байони очікується 7 червня 2018 року.

7 грудня 2017,  03:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу трейлера пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2» його творці поділилися пізнавальним відео, що разом з коментарями акторів розкриває нові кадри фільму й різні закулісні секрети.

Кріс Претт каже, що тут він показує свою кращу гру, і повідомляє епічний сюжетний поворот — вони збираються буквально підірвати острів; Брайс Даллас Говард обіцяє, що «Світ Юрського періоду 2» відправить «цю історію туди, куди вона ще не заходила»; а продюсер Колін Треворроу зазначає, що «цей фільм буде інакшим, дуже напруженим й видовищним». Також відео демонструє дуже реалістичних аніматронних динозаврів і показує підводні зйомки, в яких брали участь Претт і Говард. І на якусь мить тут з'являється Джефф Голдблюм в своєму культовому образі математика-хаосолога Яна Малкольма з «Парку Юрського періоду».

Повноцінний трейлер «Світу Юрського періоду 2» вийде в Америці ввечері в четвер, коли в Україні вже настане п'ятниця. Чекаємо з нетерпінням.

23 жовтня 2017,  01:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Тор: Рагнарок» Тор (Кріс Гемсворт) та Локі (Том Гіддлстон) потраплять на планету Сакаар, де опиняться в полоні у хитрого Грандмайстра (Джефф Голдблюм), як показує новий фрагмент. У ньому Локі заявляє, що вони з Тором не знайомі, щоб виплутатися з цієї незручної ситуації, але скутий по руках і ногах братик не бажає йому підігравати й кидається погрозами на адресу Грандмайстра, на що той пропонує богу грому битися з його воїном. Тор роздратовано погоджується, відповідаючи: «Гаразд, просто вкажіть мені той напрямок, де я повинен надерти чийсь зад».

Гемсворт оголосив про старт продажів квитків на «Тор: Рагнарок» в новому українському промо-ролику. Квитки на його сеанси ви вже можете знайти в нашій афіші. У кіно з 2 листопада.

11 жовтня 2017,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший фрагмент очікуваного фільму «Тор: Рагнарок», де Тор (Кріс Гемсворт) і Халк (Марк Руффало) зустрічаються на гладіаторській арені. Бог грому шалено радий такому несподіваному повороту і каже Грандмайстру (Джефф Голдблюм), що Халк є його другом з роботи. А ось Локі (Том Гіддлстон), який спостерігає за усім з VIP-трибуни, стає не по собі від виду важко озброєного зеленого гіганта.

У новому ТВ-ролику «Тор: Рагнарок» Тор кидається блискавками в воїнів Гели (Кейт Бланшетт). У кіно фільм вийде 2 листопада.

11 вересня 2017,  02:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений ТБ-ролик супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» показує кілька нових моментів, включаючи пару секунд битви все ще довговолосого Тора (Кріс Гемсворт) з вогненним демоном Суртуром. Також тут з'являється величезна голограма Грандмастера (Джефф Голдблюм), який називає поєдинок Тора з Халком (Марк Руффало) «головною подією»; а Тор розкриває, що збирається назвати свою команду, куди разом з Халком увійдуть Локі (Том Гіддлстон) й Валькірія (Тесса Томпсон), дуже оригінально... Відмесники (Revengers).

Детальніше про Суртура й про те, хто його зіграв, читайте тут. Українська прем'єра фільму Тайки Вайтіті відбудеться 2 листопада.

26 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO зняв псевдодокументальну спортивну комедію «На колесах» за участю Орландо Блума, Джеймса Марсдена й Джона Сіни. Актори постають тут в образах не зовсім адекватних спортсменів-велосипедистів, готових на все заради перемоги, включаючи допінг. Марсден грає допитлівого журналіста, який бере у них інтерв'ю, а також в «На колесах» з'являються Енді Семберг, Фредді Хаймор, Майя Рудольф, Майк Тайсон, Джефф Голдблюм і Дольф Лундгрен.

Прем'єра кінокартини Джейка Зіманського7 днів в пеклі», «Весільний погром») відбулася в липні.

12 червня 2016,  13:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому вірусному ролику «Дня незалежності: Відродження» два Джеффи Голдблюми, один з яких — вчений Девід Левінсон, міркують про те, що з часу першої битви з інопланетянами в 1996 році їх постійно плутають один з одним, і доводять, що, незважаючи на свою зовнішню схожість, є двома різними людьми.

Побачити одного з них в українських кінотеатрах буде можливо з 23 червня.

9 лютого 2016,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Инопланетяне приближаются к Земле на тизер-постере к долгожданному сиквелу «День независимости: Возрождение» и атакуют ее в новом тв-ролике, показанном во время американского Суперкубка.

Читати далі...