Новини фільмів, в яких згадується Джефф Голдблюм

13 лютого 2024,  18:12 | Новини фільмів

Аріана Гранде та Синтія Еріво стають відьмами з країни Оз у казковому тизер-трейлері фентезійного мюзиклу «Зла: Частина перша» від студії Universal Pictures.

Читати далі...
18 квітня 2023,  18:43 | Новини фільмів

На честь старту знімального процесу режисер Джон М. Чу поділився першими кадрами масштабного фентезі-мюзиклу «Зла» («Wicked»), який буде розбитий на два фільми.

Читати далі...
29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
23 червня 2022,  17:34 | Новини фільмів

Цей день настав. Незважаючи на всі перепони, в український прокат виходить очікуваний науково-фантастичний блокбастер «Світ Юрського періоду 3: Домініон», який обіцяє «епічне завершення епохи Юрського періоду». І, звичайно ж, багато зустрічей зі старими динозаврами та знайомство з новими.

Читати далі...
29 квітня 2022,  20:44 | Новини фільмів

Прибув довгоочікуваний другий трейлер пригодницької наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» режисера Коліна Треворроу, який обіцяє стати «епічним завершенням ери Юрського періоду».

Читати далі...
24 листопада 2020,  21:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний мультфільм «Бебі Бос 2: Сімейний бізнес» нарешті отримав свій перший трейлер, який показує Бебі Боса й Тіма дорослими і знайомить нас з молодшою ​​дочкою Тіма Тіною, новим Бебі Босом.

Читати далі...
8 жовтня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, прем'єра очікуваної фантастики «Світ Юрського періоду 3: Домініон» від продюсера Стівена Спілберга не відбудеться в 2021 році вона переїхала на цілий рік вперед і тепер очікується аж 10 червня 2022 року.

Читати далі...
9 вересня 2020,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки культової наукової фантастики «Парк Юрського періоду» Сем Ніл та Джефф Голдблюм вирішили продемонструвати, що їхній броманс живий і через 25 років, записавши дует в перерві між зйомками фільму «Світ Юрського періоду 3».

Читати далі...
26 лютого 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Брайс Даллас Говард оголосила про початок зйомок очікуваного науково-фантастичного фільму про динозаврів «Світ Юрського періоду 3» і розкрила його повну назву.

Читати далі...
3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
31 травня 2018,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятому офіційному ТБ-ролику наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» звучить тема оригінального «Парку Юрського періоду», який вийшов на екрани у 1993 році.

Читати далі...
28 травня 2018,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На підтвердження свого дорослого рейтингу 18+, кримінальний бойовик «Готель „Артеміда“» отримав кривавий трейлер без цензури.

Фільм Дрю Пірса відправляє нас в недалеке майбутнє в Лос-Анджелес, на вулицях якого відбуваються бунти. Медсестра Джин Томас, яку грає володарка 2 премій «Оскар» Джоді Фостер, завідує секретною лікарнею для злочинців, куди продовжують прибувати негідники різного порядку, і від чергового вбивства їх утримують тільки правила лікарні. Але всі вони починають боятися, коли у двері стукає головний бандит міста Король-вовк у втіленні номінанта на премію «Оскар» Джеффа Голдблюма...

Дивіться офіційний український трейлер «Готель „Артеміда“». У кіно з 14 червня.

22 травня 2018,  15:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер кримінального екшену Дрю Пірса «Готель „Артеміда“» із зірковим акторським складом.

Події фільму відбуваються в неспокійному Лос-Анджелесі в недалекому майбутньому. Під вивіскою готелю «Артеміда» працює таємний госпіталь для злочинців, членів закритого клубу. В розпал масового громадського бунту до готелю прибуває багато відчайдушних та небезпечних злочинців, яким важко дотриматися головного правила цього таємного госпіталя — не вбивати під його дахом.

В екшені зіграли Софія Бутелла, Дейв Батіста, Стерлінг К. Браун, Дженні Слейт, Джефф Голдблюм та Джоді Фостер.

В український прокат «Готель „Артеміда“» вийде в наступному місяці, 14 червня.

21 травня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У науково-фантастичній картині «Світ Юрського періоду 2» динозаври вирвуться у великий світ і зустрінуться з іншими хижаками.

Новий ТБ-ролик фільму повідомляє, що «парку більше немає». Математик-хаосолог Ян Малкольм (Джефф Голдблюм) говорить тут за кадром, що «ми воскресили найнебезпечніших хижаків, які коли-небудь ходили по цій планеті» і що тепер «сила генетики вирвалася на свободу». І в підтвердження цьому в кінці з'являється тираннозавр рекс, який гарчить на лева в зоопарку.

Дивіться також нову фічуретку «Світу Юрського періоду 2», в якій йдеться про спадщину і розширення франшизи.

У кіно фільм Хуана Антоніо Байони прибуде 7 червня.

11 травня 2018,  15:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Двері до світу Юрського періоду знову відчинено!»

Сили генетики вириваються на волю в першому українському ТБ-ролику кінокартини «Світ Юрського періоду 2», де повертаються Кріс Претт, Брайс Даллас Ховард і Джефф Голдблюм.

Культова сага триває! Залишившись на уламках унікального парку розваг, динозаври відчули себе господарями як в доісторичні часи. Але раптове виверження стародавнього вулкана на зловісному острові Нублар ставить під загрозу існування не тільки ящерів, а й усієї планети. Експедиція, яка прибуває на острів, щоб взяти ситуацію під контроль, опиняється в смертельній пастці між потоками розжареної лави й розлюченими гігантськими динозаврами.

Дивіться першу частину щоденників «Світу Юрського періоду 2», де Претт згадує, як вперше дивився «Парк Юрського періоду». У кіно з 7 червня.