Новини, в яких згадується Ейді Брайант

11 січня 2020,  15:35 | Новини серіалів

Ця жінка знає, чого вона хоче, тому не збирається нікого слухати, а просто зробить це. Стримінговий сервіс Hulu опублікував тизер-трейлер 2 сезону свого популярного серіалу «Вискочка».

Виконавчі продюсери Елізабет Бенкс і Лорн Майклз представляють 2 сезон комедії «Вискочка», в якому зірка «Суботнім вечором в прямому ефірі» Ейді Брайант грає Енні, молоду жінку, яка хоче змінити своє життя. Здобувши нове відчуття впевненості в собі і контролю, Енні виявляє, що життя, до якого вона прагнула з Раяном (Люка Джонс), своїми друзями, сім'єю і власною кар'єрою, не зовсім таке, яким вона його собі уявляла. У неї є впевненість. Але що вона збирається тепер з цим робити?

Батька головної героїні Білла втілює зірка фільмів «Сам удома» Деніел Стерн. Прем'єра нових серій «Вискочки» очікується 24 січня.

18 грудня 2018,  12:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Аквамена» Джейсон Момоа з радістю знову втілив кровожерливого кхала Дрого з культового серіалу «Гра престолів» на комедійному шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Читати далі...
21 квітня 2018,  22:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емі Шумер робить повний поворот в третьому фрагменті американської кінокомедії «Красуня на всю голову», яка на цьому тижні вийшла в прокат в США.

Шумер втілює невпевнену в собі жінку Рене Беннетт, яка падає з тренажера і сильно вдаряється головою, а коли приходить до тями й дивиться у дзеркало, то бачить надзвичайну красуню, хоча зовні вона зовсім не змінилася. В новому фрагменті Рене вирішує влаштувати сюрприз своїм подругам Вівіан (Ейді Брайант з «Суботнім вечором в прямому ефірі») і Джейн (Бізі Філіппс з «Міста хижачок»), підкравшись до них в барі й представивши нову себе так, ніби вони її ні за що не впізнають.

У минулому фрагменті «Красуня на всю голову» компанію Шумер склала Емілі Ратаковскі. У кінотеатри України фільм від режисерів Еббі Кон та Марка Сілверштейна прибуде 31 травня.

2 березня 2018,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените розважальне шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» представило свою пародію на серіал «Дуже дивні справи», де дорослу Одинадцять втілила Наталі Портман.

Одинадцять разом з Майком (Мікі Дей) знаходить таємне місце, де ховаються інші люди з незвичайними здібностями, як Чотирнадцять (Бек Беннетт), Дев'ять (Сесілі Стронг), П'ять (Піт Девідсон), Вісімнадцять (Ейді Брайант) і Три (Кенан Томпсон). У кожного з них є своя суперсила, але коли вони її використовують, то трапляється щось неприємне. Виявляється, що кров з носу — це ще не найгірша побічна дія суперсил.

Також дивіться скетч SNL, де Портман читає божевільний реп в образі Падме Амідали з «Зоряних воєн».

4 грудня 2017,  02:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона не Серсея і не Суші, вона — Сірша Ронан! Втомившись від того, що всі плутають її ім'я, дворазова номінантка на премію «Оскар» вирішила пояснити його за допомогою простої пісеньки, яку виконала під час свого дебюту на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». Актриса говорить, що її ім'я дуже ірландське і в перекладі означає «свобода». Разом з нею цю пісню заспівали зірки «Мисливців за привидами» Кейт МакКіннон і Леслі Джонс, які вже давно виступають на даному шоу, а також Ейді Брайант і Бек Беннетт.

Зараз Ронан можна побачити в кінотеатрах України в анімованому байопіку «З любов'ю, Вінсент».

9 жовтня 2017,  18:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У суботу Галь Гадот дебютувала на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», і звичайно один із скетчів був натхненний фільмом «Диво-жінка». Він показує, як на острів Теміскіра припливають дві лесбіянки, яких грають Кейт МакКіннон та Ейді Брайант, і, побачивши, що там живуть одні жінки, роблять висновок, що амазонки теж люблять жінок. Діана розповідає їм, що вони все як сестри і не думають один про одного в сексуальному плані, але потім погоджується поцілувати одну з них, щоб перевірити, чи не відчує вона щось.

Побачити Диво-жінку в компанії Бетмена та інших супергероїв можна в новому трейлері «Ліга справедливості», який був представлений в неділю.

5 жовтня 2017,  18:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер майбутнього мультфільму від Sony Animation «Провідна зоря». Він збирається представити несподіваний погляд на історію народження Ісуса Христа, де головними героями будуть тварини — осел Бо (Стівен Ян), голуб Дейв (Кіген-Майкл Кі), овечка Рут (Ейді Брайант) та трійця веселих верблюдів Сайрус (Тайлер Перрі), Фелікс (Трейсі Морган) і Дебора (Опра Вінфрі).

Режисером мультфільму виступає Тімоті Рекарт, номінований на «Оскар» за короткометражку «Догори ногами». У світовий прокат «Провідна зоря» вийде в листопаді.

3 жовтня 2017,  16:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Початок свого 43 сезону легендарне скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» вирішило відзначити поверненням Алека Болдуїна в образі «президента хаосу» Дональда Трампа.

Президент приходить в Овальний кабінет після дня гольфу і намагається впоратися відразу з усіма недавніми проблемами, як допомога Пуерто-Ріко, війна з КНДР і сила твітів. На щастя, йому допомагають прес-секретар Білого дому Сара Хакабі Сандерс (Ейді Брайант) і генпрокурор Джефф Сешнс (Кейт МакКіннон).

Вступний монолог прем'єрного випуску, в якому зірки «Ла-Ла Ленда» Райан Гослінг та Емма Стоун розповідають, як вони врятували джаз, дивіться тут.