Новини, в яких згадується Ауліі Кравальо

10 лютого 2024,  17:03 | Новини фільмів

Кіностудія Disney неочікувано поділилася тизером і першим кадром свого майбутнього мультфільму «Ваяна 2» («Моана 2»), прем'єра якого відбудеться вже цього року.

Читати далі...
3 квітня 2023,  22:02 | Новини фільмів

Двейн Джонсон повідомив, що об'єднався зі студією Disney, щоб зняти ігровий рімейк хітової анімаційної стрічки «Моана» (також відомої як «Ваяна»), де він та акторка Ауліі Кравальо виконають живі версії своїх анімаційних персонажів.

Читати далі...
11 серпня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка діснеївського мультфільму «Ваяна» Аулії Кравальо виросла і тепер грає головні ролі у фільмах. Її новим проектом стала драма про дорослішання «All Together Now», прем'єра якої відбудеться на Netflix.

Читати далі...
16 лютого 2019,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо у дивне місто майбутнього! Компанія Youtube продовжує створювати оригінальні серіали, і її новим творінням став науково-фантастичний серіал «Дивне місто», чий трейлер нагадує «Чорне дзеркало».

Ділан О'Брайен, Розаріо Доусон, Майкл Сера, Лаверн Кокс, Аквафіна і Аулії Кравальо відправляються в мегаполіс майбутнього під назвою Дивний, де не існує середнього класу, і всі жителі розділені на дві секції: Вище лінії та Нижче лінії. Загадковий доктор Негарі (ЛеВар Бертон) допомагає глядачеві познайомитися з різними дивними мешканцями цих секцій та об'єднує їхні історії в єдине ціле.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Дивне місто» відбулася 13 лютого, так що ви вже можете подивитися його на офіційних стримінгових платформах.

6 серпня 2018,  15:29 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня компанія Disney поділилася кліпом на пісню «Live Your Story», яку виконала зірка номінованого на «Оскар» мультфільму «Ваяна» Аулії Кравальо.

Пісня «Live Your Story» («Живи свою історію») несе надихаючий посил в рамках кампанії «Dream Big, Princess», яка закликає маленьких дівчаток мріяти по-крупному і прагнути до втілення своїх мрій. У кліпі юна співачка і актриса слідує за світлом в чарівну країну, де героїні диснеївських мультфільмів нагадують їй про те, що вона все може і що ніколи не треба здаватися.

Зараз Кравальо виконує одну з центральних ролей в драматичному серіалі «Зліт», а в листопаді вона знову озвучить Моану в мультфільмі «Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі», де з'являться багато діснеївських принцес.

2 березня 2017,  00:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пісню з мультфільму «Ваяна» («Моана») під назвою «How Far I'll Go», яка була номінована на «Оскар», на церемонії виконала юна зірка мультфільму Ауліі Кравалхо та її автор Лін-Мануель Міранда. Акторка співала на тлі балету, який зображав океан, і під кінець її по голові стукнув один з цих блакитних прапорів, але вона ні на секунду не зупинилася й з почуттям доспівала свою пісню.

Даний номер з гумором на початку представив Дуейн Джонсон, який також озвучував «Ваяну».

25 лютого 2017,  18:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви думаєте, що вже знайшли всі пасхалки в диснеївському мультфільмі «Ваяна» («Моана»)? І навіть помітили, де там сховалися троє персонажів з «Крижаного серця»? Якщо ні, то акторка Аулі Кравало вам підкаже.

Відсилки «Ваяни» до «Аладдіна» ви знайдете в попередньому промо-ролику.

17 лютого 2017,  15:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка діснеївського мультфільму «Ваяна» Аулі Кравало розкриває в свіжому промо-ролику нові «великодні яйця», що відсилають до іншого творіння режисерів Рона Клементса й Джона Маскера — «Аладдіна». А ви помітили при першому перегляді тут лампу Джинні та Літаючий килим?

Які ще діснеївські персонажі сховалися в «Ваяні»? Читайте тут.

17 січня 2017,  13:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У видаленій сцені діснеївського мультфільму «Ваяна» («Моана») головні герої Ваяна (Аулі Кравало) та напівбог Мауї (Дуейн Джонсон) вирішують порибалити й перетворюють полювання на рибу в чергове змагання. Як думаєте, хто в ньому переможе?

Нашу рецензію на «Ваяну», яку все ще можна застати в українських кінотеатрах, читайте тут.

22 грудня 2016,  10:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня диснеївський мультфільм «Ваяна» («Моана») отримав 2 номінації на «Золотий глобус»: за Кращий анімаційний фільм і Кращу оригінальну пісню, на звання якої претендує композиція «How Far I'll Go». І ось студія Disney представила фрагмент мультфільму, де її виконує головна героїня голосом юної гавайки Аулі Кравало.

В український прокат ця полінезійська казка виходить вже сьогодні. Квитки на її сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

21 грудня 2016,  23:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій забавній фічуретці діснеївського мультфільму «Ваяна» його актори Аулі Кравало і Дуейн Джонсон, композитор Лін-Мануель Міранда та режисери Рон Клементс і Джон Маскер говорять про самого незвичайного й вибагливого члена каста — воду. За що вода тут же їх ласкаво «обіймає», обливши з голови до ніг.

Український трейлер мультфільму, який вже завтра виходить в прокат, дивіться тут.

20 грудня 2016,  14:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Украинский певец и лидер группы ТНМК Олег Михайлюта известный как Фагот принял участие в дубляже диснеевской «Ваяны» («Моана»).

Читати далі...
14 грудня 2016,  23:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час своєї подорожі дівчина Ваяна (Аулі Кравало), яка вміє спілкуватися з океаном, та напівбог Мауї (Дуейн Джонсон) зустрінуть різних істот, і найкумеднішими з них можуть здатися какамори, що плавають цілою колонією на гігантському кораблі. Вони схожі на маленьких кокосів, але нехай зовнішній вигляд не введе вас в оману, адже вони є дуже небезпечними противниками.

Побачити, як герої впораються з цими злісними піратами, можна буде в діснеєвській «Ваяні», яка виходить в прокат через тиждень.

3 грудня 2016,  14:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Російськомовний трейлер діснеєвської «Ваяни» («Моана») представляє її вулканічних монстрів, які прокинулися після того, як напівбог Мауї (Дуейн Джонсон) викрав серце Матері островів. І тепер юній Моані (Аулі Кравало) потрібно відправитися в небезпечну і наповнену пригодами подорож, щоб повернути це серце на своє місце. Не без допомоги Мауї, звичайно.

Перед «Ваяною» в кіно буде показана короткометражка «Шлях до серця», чий трейлер дивіться тут.

14 листопада 2016,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В фічуретці про створення нового діснеївського мультфільму «Ваяна» («Моана») режисери Рон Клементс і Джон Маскер показують свою подорож на острови Тихого океану, завдяки якій вони дізналися місцеві традиції, побачили тісний зв'язок полінезійців з предками й зрозуміли, що саме океан дає життя островам, тому й вирішили зробити його самостійними персонажем у своєму фільмі. А актори Аулі Кравало і Дуейн Джонсон розповіли, як пишаються тим, що ця історія повідає про їхню культуру усьому світу.

Попереднє забавне промо мультфільму, в якому Скала знайомиться з міні собою, дивимося тут.