Новини, в яких згадується Алан Аркін

30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
25 січня 2020,  20:23 | Новини фільмів

У закона є свої межі. У них нема. Дивимося один з найпопулярніших трейлерів цього тижня трейлер комедійного бойовика «Spenser Confidential», де головну роль виконує зірка «Трансформерів» Марк Волберг.

Режисер знаменитого супергеройського фільму «Хенкок» Пітер Берг представляє нову екшен-комедію про незвичайних напарників. Коли двох бостонських поліцейських знаходять мертвими, колишній коп Спенсер (Волберг), який щойно вийшов з в'язниці, куди його відправили впливові вороги за неправдивим обвинуваченням, об'єднується зі своїм сусідом Гоуком (Вінстон Д'юк з трилера «Ми» і супергеройського фільму «Чорна пантера»), щоб відновити справедливість і відправити вбивць за ґрати.

Також у фільмі знялися Алан Аркін та американський репер Post Malone. На Netflix прем'єра екшену «Spenser Confidential» відбудеться на початку весни, 6 березня.

4 листопада 2019,  14:57 | Новини серіалів

Заслужені голлівудські актори Майкл Дуглас і Алан Аркін повертаються для нових пригод в трейлері 2 сезону комедійного серіалу «Метод Комінські».

Серіал, який на початку цього року отримав 2 премії «Золотий глобус», показує життя двох давніх друзів: колись відомого актора Сенді Комінські (Дуглас) та його агента Нормана Ньюлендера (Аркін), які намагаються вибратися з будь-якої життєвої ситуації з гумором і честю і з невеликою допомогою з боку своїх сімей, нагадуючи нам, що деякі відносини ніколи не старіють. У трейлері нових серій вони відправляються вже «на четвертий похорон за останній місяць», але це не заважає друзям зберігати їхню фірмову «життєрадісність».

Прем'єра всіх серій 2 сезону «Метода Комінські» відбулася 25 жовтня, так що ви вже можете подивитися його на Netflix.

2 лютого 2019,  20:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після того як новий серіал від Netflix «Метод Комінські» на початку року став дворазовим лауреатом премії «Золотий глобус» і отримав звання кращого комедійного серіалу, стримінговий сервіс вирішив продовжити його на 2 сезон.

Читати далі...
17 листопада 2018,  01:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарні голлівудські актори Майкл Дуглас і Алан Аркін грають веселих давніх друзів у другому трейлері комедійного серіалу «Метод Комінскі», який продюсує компанія Netflix разом з Warner Bros. Television.

Читати далі...
4 квітня 2017,  16:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Троє оскарівських лауреатів Морган Фрімен, Майкл Кейн і Алан Аркін планують пограбування банка в комедійному римейку «Красиво піти», який зняв Зак Брафф. Але спершу вони вирішують потренуватися на супермаркеті, як показує український ТБ-ролик.

Прем'єрний показ фільму відбудеться 5 квітня в столичному кінотеатрі «Оскар». Квитки на нього ви можете придбати на нашому сайті.

29 березня 2017,  20:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим три забавных промо-ролика криминальной комедии «Красиво уйти» с Морганом Фрименом, Майклом Кейном и Аланом Аркином.

Читати далі...
15 березня 2013,  10:32 | Рецензії | Автор: redder

"Реальні хлопці" – є дійсно вишуканим фільмом, з сюжетом заснованим, на цікавому питанні: Що стається з гангстерами з улюблених картин після відсидок, залягання на дно, виходу на пенсію ... Режисер ділиться з нами своєю версією того, що ж таки було після тих самих слів «The End». А ось як вдалося це режисеру, це вже зовсім інше питання…

В цьому фільмі гангстери-старигани: Велл (Аль Пачіно), Док (Крістофер Уокен), Херш (Алан Аркін) та кримінальний босс Клепхендс (Марк Марголіс) згадали найкращі моменти часів розквіту, особливо це помітно в Аля. Великої уваги заслуговує епізод з танго, де Пачіно підтвердив, що ще справді є порох у порохівницях та згадав «Запах жінки», його удар досі поставлений, як і в «Хрещеному батьку» чи «Лиці зі шрамом» хоча стегно він вже й не дотягує. Уокен все такий же «король Нью-Йорка»: насторожливо спокійний, вишуканий та спритний як і в «Чтиві», Аркін все ще (Від «Catch 22» і до сьогодні) живе за рахунок адреналіну, а Марголіс все такий же злий та підступний, і все так же полюбляє сидіти в своєму кріслі і дьоргати за ниточки кримінальних шахів. Разом з тим режисер застосував величезну кількість кліше кримінального кіно.

Фільм є повним дебютом як режисера, посереднього актора - Фішера Стівенса, сценарій же написаний таким же новачком, молодим сценаристом Ноа Хейдлом, який також не відомий пересічному глядачеві. Несподівано до фільму потрапляє зіркова стара гвардія.

Використовуючи неймовірну гру акторів, картина неочікувано переходить з незамислуватого сценарію в істинну трагікомедію.

Звичайно, що режисер багато в чому завдячує популярності фільму, зірковому складу акторів, адже в них на трьох Оскарів більше ніж в найвисокооплачуванішої голлівудської школоти.

Так, можливо, акторські титули і перевищують режисерські, та все ж вони зробили це разом, і фільм можна сказати заснований на колективній творчості та спільному минулому акторів.

Цю картину можна назвати веселим експрес-оглядом гангстерського кіно минулого століття, в якому актори грають невелику пародію на самих себе, використовуючи дещо критичний веселий скептицизм.

"Це все як в старі часи, чи не так?" запитує Аркін в середині картини.

"Ні, краще ... тому що це час, коли ми можемо оцінити це", Пачіно відповідає.   

Кіно віддає шану давнім рокам. Персонажі на протязі фільму здаються виснаженими, відчувається важкість, відсутність запалу, це повна противага «Нестримним» чи «Реду», а актори грають щиро та з душею.

Фільм трішки розчаровує частими перепадами сюжету від серйозного уривку до повного безглуздя, він змахує на набір короткометражок пов’язаних однією сюжетною лінією.

Але виникає враження, що саме в цьому прийомі і була задумка сценариста (Ноа Хейдл відомий по роботі з коротким метром), просто пересічний критик не розуміє цей простий прийом і поливає через це фільм брудом.

 Як не дивно, але саме актори поєднують ці шматочки, адже виникає враження, що вони і вжитті є справжніми друзями, і іноді виїжджають трішки побешкетувати вечерком.

Величезна дружба – старої команди творить чудеса, та неймовірним чином згладжує незв’язний сюжет. Вони все ще живі, і мають на це свої 24 години, свої 2 години кінострічки і вміло доводять це:

«Ми можемо захистити невинну дівчину, думати про майбутнє наших дітей і мстити тим хто перейшов нам дорогу».

Вони стара школа, яка все ще може пограбувати бункер-аптеку повну медикаментів, довести до екстазу двох бувалих повій, наїхати на найкрутіших хлопців в місті, захистити невинних, та при цьому тримати свій стиль, тільки Пачіно може так невимушено дати зелену купюру на чай священику в церкві, після сповіді. І після всього цього вони вміють піти красиво та загадково, з непоганими спец ефектами.

«Надеремо їм зад, чи будемо жувати жуйку?» - запитує Велл

«В мене немає жуйки» - відповідає Док.

Мені фільм сподобався, він передає всю трагікомедійність гангстерського кіно, а деяка сатира, заставляє задуматися над серйозними істинами: справжньою дружбою, сімейною драмою, плинністю нашого життя - А ви проживаєте його правильно?  

by Alex_Cold

P. S. Та все ж одне питання мене тривожить: як Аль міг погодитися на цю жахливу сцену з Віагрою (для тих хто встиг переглянути)